آشپزی

طرز تهیه نان بربری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان بربر

نان بربری یکی از محبوب ترین و لذیذترین انواع نان در بین ایرانیان است که بیشتر برای صبحانه استفاده می شود. از آنجایی که این نان خوشمزه بسیار غلیظ است، بهتر است آن را داغ سرو کنید زیرا سرد شدن نان بربری باعث سفت شدن آن می شود و نمی توانیم به راحتی آن را بجویم. در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 6 نان بربر
آرد سفید 4 لیوان
پودر خمیر مایع 2 قاشق غذاخوری
بهبود دهنده نان 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
آب ولرم 1.5 فنجان
قند 1 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای نان دستمال سفره بربر
ارد 2 قاشق غذاخوری
اب 6 قاشق غذاخوری
کنجد کافی

طرز تهیه نان بربر

مرحله اول

برای تهیه نان بربر خوشمزه و خانگی ابتدا خمیر مایع را در نصف فنجان آب ولرم بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.

مرحله دوم

سپس کره مایع، بهبود دهنده نان، نمک و خمیر مایع را اضافه کنید و یک و نیم فنجان آب را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس 3 پیمانه آرد را به مواد اضافه می کنیم و ابتدا با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و سپس با دست خوب ورز می دهیم.

طرز تهیه نان بربر

در این مرحله آخرین فنجان آرد را کم کم اضافه می کنیم و به ورز دادن ادامه می دهیم تا خمیر یکدست و غلیظی به دست آید. وقتی خمیر ما آماده شد، تا زمانی که خمیر یکدست شود و دیگر به دست نچسبد، آرد اضافه نمی کنیم.

مرحله چهارم

اگر تمام آرد را اضافه کرده و متوجه سفت شدن خمیر شدیم، می توانیم نصف لیوان آب را کم کم اضافه کنیم. خمیر را در وسط کاسه قرار می دهیم و روی آن را سلفون می پوشانیم و حوله ای روی آن می گذاریم.

مرحله پنجم

سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید. سپس سلفون را برداشته و دوباره خمیر را ورز می دهیم. حالا روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را کمی ورز دهید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

طرز تهیه نان بربر

سپس سینی را از فر خارج می کنیم و کف آن را کاغذ پخت می گذاریم و مقداری از خمیر را در سینی می ریزیم و با دست به شکل نان بربری در می آوریم. سپس با چنگال خطوط موازی روی خمیر ایجاد کنید.

مرحله هفتم

سپس خمیر بعدی را به همین ترتیب از طرف دیگر تابه آماده می کنیم و 2 قاشق آرد را در ظرفی می ریزیم و 6 قاشق آب به آن اضافه می کنیم و با قلم مو خوب هم می زنیم.

مرحله هشتم

حالا آن را روی خمیر می‌چرخانیم و کمی کنجد روی خمیر می‌پاشیم و اجازه می‌دهیم خمیر به مدت 30 دقیقه استراحت کند، سپس سینی را در فر گذاشته و با دمای 180 درجه می‌پزیم تا نان بربر به مدت 45 دقیقه بپزد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا