آشپزی

طرز تهیه نان روگن با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان روگن را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان چاودار

نان روگن یکی از نان های بین المللی عالی و خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف قابل تهیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان روگن در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان چاودار
آرد نان شیک 200 گرم
گل دانه کامل 50 گرم
آرد روژن یا چاودار 6 گرم
قند 5 گرم
نمک 3 گرم
مخمر فوری 3 گرم
آب ولرم 180 گرم
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان چاودار

مرحله اول

برای تهیه نان چاودار خوشمزه در ابتدای کار آرد نان را با آرد سبوس دار مخلوط می کنیم و دو بار الک می کنیم. سپس نمک، مایه خمیر فوری، روژن و شکر را به مخلوط آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

در این مرحله مواد خشک را در یک کاسه بزرگ می ریزیم سپس آب را کم کم اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و کمی چسبنده در ظرف جمع شود.

نکته: اگر از سالم بودن مخمر مطمئن نیستیم، باید از قبل آن را توسعه دهیم، سپس آن را به مواد دیگر اضافه کنیم.

سطح سوم

خمیر را روی سطح کار برگردانید، سپس با دست به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا دیگر چسبناک نباشد. سپس کره مایع را به خمیر اضافه کنید و کمی ورز دهید تا جذب خمیر شود.

مرحله چهارم

حالا خمیر را ورز دهید سپس روی آن را با حوله بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند. بعد از این مدت خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را دوباره ورز دهید.

مرحله پنجم

دوباره روی خمیر را می پوشانیم و مارشمالوها را 10 دقیقه دیگر استراحت می دهیم. در این مدت سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و بعد از استراحت دوم ساندویچ ها را به شکل دلخواه در می آوریم و در سینی می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله روی خمیر را می پوشانیم و 40 دقیقه دیگر استراحت می دهیم. بعد از 30 دقیقه فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید خوب گرم شود.

مرحله هفتم

حالا مقداری آب روی خمیر بپاشید سپس به میزان دلخواه مقداری کنجد، سیاه دانه یا جو دوسر روی خمیر بپاشید. سرگرمی روز قالب را به مدت 25-35 دقیقه در فر قرار دهید تا نان بپزد.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا