آشپزی

طرز تهیه نان زعفرانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان زعفرانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان زعفرانی

نان زعفرانی یکی از انواع نان های فانتزی لذیذ و خوش طعم است که بافتی نرم و سبک دارد و بسیار آسان و سریع تهیه می شود.کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان زعفرانی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای دم کردن زعفران
زعفران 1 قاشق چایخوری
قند 1 قاشق غذاخوری
شیر داغ 30 گرم
مواد لازم برای خمیر
آرد با کیفیت بالا 370 گرم
قند 30 گرم
پودر مخمر فوری 6 گرم
نمک 6 گرم
شیر ولرم 155 گرم
کره نرم در دمای اتاق 65 گرم
مواد لازم برای فیلینگ داخل خمیر
کره نرم در دمای اتاق 75 گرم
قند 50 گرم
ارد 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
زرده 1 قطعه
شیر نر 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خامه زعفرانی
روغن در دمای اتاق 50 گرم
شکر پودر شده نصف فنجان
زعفران آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
پنیر خامه ای یا پنیر لبنه 180 گرم

طرز تهیه نان زعفرانی

مرحله اول

ابتدا مقداری زعفران و مقداری شکر را در هاون ریخته و چرخ می کنیم و سپس در ظرف کوچکی می ریزیم و مقداری شیر گرم به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه کنار می گذاریم تا خوب ور بیاید، مقدار زعفران به ذائقه شما بستگی دارد. ایناهاش.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ های دمای محیط را در خمیر کاسه یا کاسه ای بزرگ بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط خامه ای و یکدست شود سپس در شیر ولرم ریخته و هم بزنید تا یکدست شود و هم بزنید و همگن کنید.

سطح سوم

سپس نمک و پودر خمیر مایه فوری را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس آرد را در ظرفی دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس کم کم روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. کاملا مخلوط کنید.

مرحله چهارم

سپس زعفران پخته غلیظ را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر و رنگ زعفران کاملاً با مواد مخلوط شود سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید یا با ماشین مخلوط کنید تا خمیر یکدست و نرم شود. لطیفی تشکیل می شود.

مرحله پنجم

سپس کره ای که در دمای محیط نرم شده را کم کم به مواد اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر با دست یا دستگاه ورز دهید تا حالت چسبندگی خمیر از بین برود و حالت لاستیکی و کشدار پیدا کند که به شما نچسبد. دست ها صاف است.

مرحله ششم

سپس خمیر را در ظرفی بریزید و روی آن را سلفون بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط بگذارید تا استراحت کند و عمل کند و حجم آن زیاد شود سپس ظرف را با خمیر به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله هفتم

در همین حین مواد برای فیلینگ خمیر را آماده کنید، برای تهیه فیلینگ ابتدا کره ای را که به دمای محیط رسیده و کاملا نرم شده است در ظرفی بریزید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله هشتم

در مرحله بعد آرد را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم سپس وانیل را روی مخلوط مواد ریخته و هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و طعم وانیل در تمام مواد پخش شود و بافت یکنواختی به دست آید، سپس فیلینگ را کنار بگذارید تا به خوبی ترکیب شده است

مرحله نهم

سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و سپس خمیر را با وردنه به شکل مستطیل باریک و بلند باز کنید و سپس مقداری از مواد فیلینگ را روی آن بریزید و پهن کنید. آن را به طور کامل.

مرحله دهم

با قلم مو روی سطح خمیر را بمالید تا تمام قسمت های خمیر با فیلینگ پوشانده شود سپس یک طرف خمیر را بردارید و از وسط به طرف دیگر تا بزنید و سپس خمیر را نازک کنید. نوارها

مرحله یازدهم

سپس هر نوار را چند بار بپیچانید و سپس به صورت گرد و گرد دور خود بپیچید و سپس در سینی یا قالب بیسکویتی کاغذ کره ای قرار دهید و خمیر را با فاصله روی آن بچینید سپس روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و کاملا بپوشانید. .

مرحله دوازدهم

در این مرحله 15 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم تا خمیر بیشتر ور بیاید و در همین حین یک عدد زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکی بریزید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود سپس کمی شیر اضافه کنید تا درست شود.

مرحله سیزدهم

سپس مخلوط تخم مرغ و شیر را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و خمیر را با قلم مو پهن می کنیم و بعد سینی را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار می دهیم و با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و می پزیم. خمیر در حال پختن است

مرحله چهاردهم

15 تا 20 دقیقه برای آماده شدن خمیر کافی است، سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید نان ها خنک شوند، سپس به آرامی آنها را از کاغذ روغنی خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید و روی آنها را با شهد بمالید. یا عسل با برس.

مرحله پانزدهم

در مرحله بعد برای تهیه خامه زعفرانی مقداری کره نرم شده را در ظرف مناسبی بریزید سپس شکر و زعفران را به آن اضافه کنید و با همزن برقی پر سرعت یا همزن دستی هم بزنید تا بافت مخلوط یکدست و یکدست شود.

مرحله شانزدهم

سپس مقداری پنیر به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شود سپس خامه زعفران را داخل کیسه قیفی بریزید سپس نان را در مقداری شکر بغلتانید و سپس با خامه زعفران پر کنید و سپس در ظرف دیگری قرار دهید. در یخچال.بده

مرحله هفدهم

سپس مقداری نان زعفرانی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پودر یا خلال پسته و گردوی کوبیده تزیین کنید و این نان خوشمزه را به عنوان یک پیش غذای ساده و شیک و یا یک صبحانه مقوی و مقوی برای سرو با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا