آشپزی

طرز تهیه نان سیر و شوید +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان سیر و رازیانه

نان شوید سیر یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان شوید سیر را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای نان سیر و شوید است
ارد 200 گرم
زرده 1 قطعه
روغن مایع 30 گرم
قند 5 گرم
پودر مخمر 3 گرم
نمک 3 گرم
آب گرم 90 گرم
رازیانه خشک 2 قاشق چایخوری
مواد میانی
پیتزا با پنیر 2 قاشق غذاخوری
پنیر لبنه 2 قاشق غذاخوری
کره ½ قاشق غذاخوری
سیر 1 قاشق چایخوری
مواد تشکیل دهنده دستمال
زرده 1 قطعه
شیر نر 1 قاشق غذاخوری
کنجد کافی

طرز تهیه نان سیر و رازیانه

مرحله اول

برای تهیه نان سیر و رازیانه خوشمزه در ابتدای کار آب ولرم و شکر و مایه را در ظرف مناسبی بریزید و کمی مخلوط کنید سپس روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

مرحله دوم

در همین حین، زرده تخم مرغ، نمک و کره مایع را در ظرفی جداگانه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید. وقتی مایه فعال شد، آن را با زرده به ظرف اضافه کنید.

سطح سوم

حالا آرد را در الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به ظرف اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر در ظرف جمع شود. سپس خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه خوب ورز دهید تا یکدست و یکدست شود.

مرحله چهارم

سپس خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را سلفون و حوله تمیز بپوشانید سپس به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت دوباره خمیر را ورز می دهیم تا هوای اضافی گرفته شود سپس روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه به شکل مستطیل در می آوریم. حالا سیر له شده را با پنیر پیتزا و پنیر لبنه و کره مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

سپس مواد متوسط ​​را روی خمیر بریزید و با قاشق کاملاً پهن کنید سپس خمیر را پهن کرده و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. حالا خمیر را به اندازه های دلخواه برش می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی خمیر را با سلفون چرب شده بپوشانید و 30 دقیقه دیگر استراحت دهید. در این فاصله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر خوب گرم شود.

مرحله هشتم

بعد از اتمام استراحت دوم، آنها را با برس مخلوط زرده تخم مرغ و خمیر تازه بمالید، سپس با برس کنجد بمالید. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان به مدت 12 دقیقه بپزد.

مرحله نهم

بعد از این مدت در صورت نیاز گریل را روشن کنید تا نان طلایی و خوش رنگ شود. در نهایت سینی را از فر خارج کرده و روی نان ها را با یک حوله نخی بپوشانید تا از خشک شدن نان ها در هوا جلوگیری شود. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا