آشپزی

طرز تهیه نان شلشلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان شلشلو

نان شلشلو یکی از نان های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان شلشلو ادامه دادن با سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای نان
آرد سفید 2 لیوان
یک تخم مرغ 1 قطعه
شیر ولرم 1 فنجان
روغن سبوس برنج 1 فنجان
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
قند 1 قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
کنجد کافی

طرز تهیه نان شلشلو

مرحله اول

برای تهیه نان لذیذ Ślesło در ابتدای کار شیر ولرم را به همراه شکر و مایه مایه فوری در ظرف مناسبی می ریزیم سپس روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم مایه 5 تا 10 دقیقه بماند تا زمان ببرد. اثر

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را به همراه روغن سبوس برنج و نمک در ظرفی جداگانه بریزید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس مایه را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.

سطح سوم

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به مخلوط مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس زعفران پخته شده را به خمیر اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا به تدریج ۱ فنجان آب گرم به خمیر اضافه کنید، سپس هم بزنید تا بافتی شبیه به مایه پنکیک شود. سپس روی کاسه خمیر نان را با سلفون می پوشانیم و یک ساعت استراحت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از سپری شدن این زمان آرد سوخاری را مخلوط کرده و ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس تابه را با کمی روغن مایع چرب کرده و یک لیوان از آرد سوخاری را داخل تابه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا مقداری کنجد روی نان بپاشید، سپس اجازه دهید حباب های کوچکی روی خمیر ایجاد شود. سپس نان را برمی گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر کاملا بپزد. بعد از پخت نان از قالب خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در آخر به همین ترتیب نان را در تابه تفت دهید تا سس نان تمام شود. سپس روی نان ها مقداری کره محلی می ریزیم تا بخورند. در آخر وقتی نان ها خنک شد سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا