طرز تهیه نان هایدی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان هایدی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان هایدی
نان هایدی یکی از انواع نان های خوشمزه با بافت خوب است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه نان هایدی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای نان هایدی |
|
آرد نان شیک | 300 گرم |
شیر ولرم | 100 گرم |
نمک | 3 گرم |
قند | 12 گرم |
شیر خشک قنادی | 5 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
کره | 25 گرم |
مخمر | 5 گرم |
اب | 60 گرم |
طرز تهیه نان هایدی
مرحله اول
برای تهیه نان هایدی هوشمزه ابتدا آرد شیرینی پزی را به همراه شکر، نمک، شیر خشک و مایه خمیر در کاسه همزن بریزید سپس تخم مرغ را به ظرف شیر ولرم اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله دوم
وقتی خمیر در کاسه جمع شد، آب را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. حالا کره دمای اتاق را کم کم به کاسه اضافه کنید.
سطح سوم
حالا خمیر را به مدت 7 دقیقه ورز می دهیم تا به تست پنجره برسد و روغن به خورد خمیر برود. سپس خمیر را در ظرف روغنی ریخته و درب آن را ببندید تا ۱ ساعت استراحت کند.
مرحله چهارم
بعد از این مدت وقتی حجم خمیر دو برابر شد دوباره ورز میدیم تا پف اضافیش گرفته بشه سپس به 14 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و تقسیم میکنیم. حالا روی چانه ها را با سلفون بپوشانید.
مرحله پنجم
در این مرحله به مدت 10 دقیقه به چانه ها استراحت می دهیم. بعد از این مدت اسفنج ها را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه کمی باز کنید سپس به آرامی از یک طرف آنها را گرد کنید.
مرحله ششم
بعد از پهن کردن، خط اتصال خمیر را با دست پاک می کنیم و در سینی که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار می دهیم تا خط اتصال خمیر به زیر بیفتد. توجه داشته باشید که می توانید از نوتلا یا کشمش در خمیر استفاده کنید.
مرحله هفتم
حالا روی خمیر را با سلفون چرب شده بپوشانید و به مدت 50 تا 60 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. 15 دقیقه قبل از پایان استراحت خمیر، فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله هشتم
پس از استراحت خمیر، مقداری آرد روی آنها الک کرده و با تیغ ردیف کنید، سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید نان ها به مدت 12-15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند.
مرحله نهم
وقتی نان ها طلایی و زیبا شدند، سینی را از فر خارج کرده و روی آن ها را با یک حوله نخی تمیز بپوشانید تا از خشک شدن هوا جلوگیری شود. پس از خنک شدن، نان رول ها را برش بزنید و سرو کنید. نوش جان.
5
2