آشپزی

طرز تهیه نان پنبه ای پنیری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان پنبه ای پنیری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان پنبه ای

نان پنبه ای یکی از انواع نان های بزرگ و خوشمزه است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پنبه ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان پنیری پنیر
ارد 300 گرم
قند 100 گرم
شیر ولرم 250 میلی لیتر
کره 70 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
مخمر نان 18 گرم
نمک 1 پنس
پنیر فتا کافی

طرز تهیه نان پنبه ای

مرحله اول

برای تهیه نان پنبه ای خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن کاملا با دمای محیط هماهنگ شود. حالا تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

سپس مواد را در کاسه با همزن دستی چند دقیقه هم بزنید تا ذرات شکر حل شود. حالا شیر و مایه خمیر را به کاسه اضافه کنید و با همزن دستی 2 دقیقه هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند.

سطح سوم

حالا آرد را در الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس کره و نمک را کم کم به ظرف اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. سپس خمیر را در ظرف روغنی می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا روی خمیر را با قلم مو کمی روغن بزنید و روی کاسه را با سلفون و حوله بپوشانید. سپس خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت دوباره خمیر را ورز می دهیم تا پف های اضافی گرفته شود سپس خمیر را به 70 گرم آهک تقسیم کرده و با فاصله از هم روی سطح آردپاشی شده قرار می دهیم و روی آنها را سلفون می پوشانیم.

مرحله ششم

سپس به مدت 10 دقیقه به ریش ها استراحت می دهیم تا حجیم شوند. بعد از این مدت چانه ها را با دست کمی چرب کرده باز می کنیم و روی آن ها کمی پنیر رنده شده می ریزیم سپس گرد می کنیم.

مرحله هفتم

حالا خمیر رول شده را به دلخواه فرم می دهیم و 30 دقیقه استراحت می دهیم. 15 دقیقه قبل از پایان استراحت خمیر، فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.

مرحله هشتم

سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود، سپس روی خمیر را با برس مخلوط زرده و کمی شیر بمالید. حالا مقداری کنجد و سیاه دانه روی خمیر بپاشید.

مرحله نهم

حالا سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را در سینی با فاصله از هم بچینید سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. سپس نان ها را به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شوند.

مرحله دهم

بعد از گذشت این مدت زمانی که روی نان طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و روی نان را با قلم مو کره بمالید تا خوشرنگ و براق شود. در آخر نان را با نوتلا، پنیر، کره یا مربا سرو می کنیم. نوش جان


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا