آشپزی

طرز تهیه نودل سبزیجات با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نودل سبزیجات

رشته سبزی یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعمی است که خیلی سریع و راحت تهیه می شود، برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد اولیه محدود و مقرون به صرفه نیاز دارید، رشته سبزی برای افرادی که رژیم غذایی خاصی دارند بسیار مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نودل سبزیجات برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
رشته فرنگی 1 بسته
قارچ 200 گرم
فلفل شیرین 1 قطعه
هویج 2 عدد
کدو سبز 2 عدد
لوبیا سبز 200 گرم
کلم بروکلی 1 قطعه
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
سس تریاکی 2 قاشق غذاخوری
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین کافی
گوجه فرنگی خرد شده برای دارچین 1 قطعه
ترشی خلال شده برای دارچین 3 عدد

طرز تهیه نودل سبزیجات

مرحله 1: آماده سازی رشته فرنگی و بریدن قارچ

ابتدا رشته ها را طبق دستور پشت بسته بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید، سپس قارچ ها را بشویید، آسیب ها و خراش ها را از بین ببرید، سپس قارچ ها را به صورت گرد خرد کنید و کنار بگذارید، فلفل دلمه ای ها را خوب بشویید.

مرحله 2: فلفل و هویج را بشویید و خرد کنید

فلفل ها را خشک کنید و خلال کنید، بهتر است فلفل ها رنگ های متفاوتی داشته باشند اما اگر نداشتید می توانید فقط از یک رنگ استفاده کنید، هویج را پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید.

مرحله 3: کدو سبز، لوبیا سبز و کلم بروکلی را بشویید و خرد کنید

کدوها را تمیز و خشک کرده و به صورت خلالی برش دهید، سپس لوبیا سبز را بشویید و خشک کنید، سر و ته آن را بردارید و تقریباً به قطعات بزرگ خرد کنید، سپس کلم بروکلی را به قطعات کوچکتر برش دهید.

مرحله 4: کلم بروکلی را بشویید و در آب بجوشانید

سپس کلم بروکلی را بشویید سپس مقداری آب در قابلمه بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند، کلم بروکلی را در قابلمه قرار دهید، بگذارید سه دقیقه بجوشد و کمی خام شود و بافت آن نرم شود.

مرحله 5: کلم بروکلی را آبکش کنید و آب آن را در قابلمه بجوشانید

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و کلم بروکلی را در سبدی بریزید و آبکش کنید و اجازه دهید از آب اضافی آن خارج شود سپس مقداری آب در قابلمه دیگری بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. . .

مرحله 6: هویج و لوبیا سبز را در آب جوش بپزید

سپس هویج ها را در قابلمه بریزید، بگذارید 2-3 دقیقه با هم بپزند تا بافت هویج نرم شود، سپس لوبیا سبزها را به همین ترتیب در قابلمه آب جوش بریزید، دو تا سه دقیقه بپزید تا نصف شود. پخته شده و قوام آنها نرم می شود.

مرحله 7: سبزیجات را با بافت سفت تری بپزید

با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید از انواع دیگر سبزیجات به دلخواه استفاده کنید، فقط سبزی هایی را که بافت سفت تری دارند مانند هویج، دو تا سه دقیقه در آب بجوشانید تا بافت آن نرم شود، اما نیازی به جوشیدن نیست. کمی سبزی بپز..

مرحله هشتم: قارچ ها را با کمی روغن سرخ کنید

سپس تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود، سپس مقداری روغن در آن بریزید، اجازه دهید روغن داغ شود، سپس قارچ ها را در تابه بریزید، حرارت را زیاد کنید، تفت دهید تا آب آنها تمام شود، خام باشند. نرم کردن

مرحله نهم: کدو سبز را در تابه تفت دهید

بعد از اینکه قارچ ها خوب سرخ شدند آن ها را از تابه خارج کرده در ظرف دیگری بریزید سپس کدوها را در تابه قرار دهید حدود 2 دقیقه تفت دهید تا خام شوند، تمام قسمت های کدو سبز باید کاملا سرخ شود.

مرحله 10: همه سبزیجات را با هم تفت دهید

سپس هویج و لوبیا سبز و قارچ را در ماهیتابه بریزید و با هم تفت دهید تا یکدست شود همه سبزیجات را با هم تفت دهید حدود 2 دقیقه سپس کلم بروکلی را ریز خرد کنید سپس مواد داخل آن را اضافه کنید تابه را اضافه کنید و با آنها کمی تفت دهید.

مرحله یازدهم: فلفل و سس سویا را به مواد اضافه کرده و تفت دهید

سپس فلفل های خرد شده را به مواد اضافه کنید، هم بزنید و خوب تفت دهید تا عطر فلفل ها در مواد پخش شود، سپس مقداری سس سویا روی سبزیجات بریزید، سس را با مواد داخل تابه مخلوط کنید تا کاملا تبخیر شود. سبزیجات می روند. .

مرحله 12: سس تریاکی را به سبزیجات اضافه کنید و تفت دهید

سپس مقداری سس تریاکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا طعم و مزه در مواد پخش شود تا سبزیجات خورده شوند، سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و سبزیجات را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا طعم و عطر همه با هم مخلوط شود. .

مرحله 13: رشته فرنگی را به سبزیجات اضافه کنید

توجه داشته باشید که سبزیجات در غذاهای آسیایی نباید زیاد پخته شوند تا در حین پخت ترد شوند سپس رشته هایی را که آب پز کرده اید و آبکش کرده اید به سبزیجات اضافه کنید، با آنها مخلوط کنید، بگذارید کمی دیرتر بپزند رشته سبزی آماده است. در یک دقیقه.

مرحله چهاردهم: رشته سبزی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید

سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا حرارت اولیه مخلوط مواد کم شود، سپس رشته سبزی را در ظرف مناسبی بنا به ذائقه و ذائقه خود بریزید، سبزیجات را با کمی سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی اضافه کنید و چند برگ نعناع، ​​ریحان و رازیانه را تازه تزیین کنید.

مرحله 15: رشته سبزی را تزئین کرده و سرو کنید

برای تزیین رشته سبزی به سلیقه خود می توانید چند حلقه گوجه فرنگی و چند حلقه ترشی کنار ظرف بگذارید سپس رشته سبزی را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار با سالاد، ترشی، انواع دارچین و مخلفات سرو می شود

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا