آشپزی

طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت

همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستور پخت و مواد اولیه مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 عدد وسط
سیر 2 قرص
سس گوجه 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
کاری و کره کافی
پنیر ورقه شده (اختیاری) 2 برگ

طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت

مرحله اول

من آماده می کنم همبرگر خانگی با گوشت ابتدا پیاز و سیر را با رنده ریز رنده کنید سپس آب اضافی آنها را کاملا جدا کنید. بعد از آن سیر و پیاز فشرده شده را به همراه گوشت چرخ کرده در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله سس کچاپ را به همراه سس سویا و مقداری فلفل سیاه و ادویه کاری اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که نیازی نیست خمیر همبرگر را مانند خمیر نان ورز دهید.

سطح سوم

حالا سس همبرگر را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید. توجه داشته باشید که به دلیل افزودن سس سویا به پایه همبرگر، اضافه کردن نمک در ابتدای مخلوط کردن مواد ممکن است باعث شور شدن پایه همبرگر شود.

مرحله چهارم

همچنین باید توجه داشته باشیم که مقدار سس سویا هرگز نباید بیشتر از یک قاشق غذاخوری باشد زیرا باعث تغییر رنگ رویه همبرگر می شود. سپس مخلوط همبرگر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

حالا هر قسمت را بین دو لایه کیسه فریزر قرار می دهیم و در قالب همبرگر قرار می دهیم و شکل می دهیم. اگر قالب همبرگر در دسترس نداریم، می توانیم از بشقاب یا درب قابلمه برای شکل دادن به همبرگر استفاده کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله همبرگرهای فرم گرفته را در یخچال می گذاریم تا کمی استراحت کند. بعد از 30 دقیقه تا یک ساعت آنها را از یخچال خارج می کنیم سپس ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

بعد از اینکه روغن خوب داغ شد همبرگرها را از لایه نایلونی جدا می کنیم و داخل روغن داغ می ریزیم. اگر می خواهیم همبرگرهایمان آبدار باشد و مغزشان کاملا پخته نشود، نباید آنها را بیشتر از 6 دقیقه سرخ کنیم.

مرحله هشتم

البته معمولا همبرگرها را باید 8 دقیقه سرخ کنیم تا هم آبدار شوند و هم کاملا پخته شوند. پس از سرخ شدن برگرها، برش های پنیر را روی آن ها بگذارید و اجازه دهید پنیر آب شود.

مرحله نهم

در مرحله آخر نان های همبرگر را باز می کنیم و مقداری سس روی نان ها می زنیم. حالا اگر دوست داشتید بین نان ها مقداری خیارشور، گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده بریزید و در آخر همبرگرها را روی مواد قرار دهید و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا