آشپزی

طرز تهیه واویشکا گوشت چرخ کرده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه قیمه واویشکا

واویشکا با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه قیمه واویشکا برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پیاز 1 عدد وسط
گوشت چرخکرده 250 گرم
گوجه فرنگی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینیها کافی
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و پودر سیر کافی

طرز تهیه قیمه واویشکا

مرحله اول

من آماده می کنم گوشت چرخ کرده واویسکا خوشمزه در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد کرده و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کمی روغن مایع به ماهیتابه بریزید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا پیاز را تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به تابه اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله گوجه ها را شسته و پوست آن ها را جدا می کنیم سپس با دندان های ریز رنده رنده می کنیم تا پوره شوند. وقتی بوی خامی ادویه ها از بین رفت، پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود و رنگ آن روشن شود سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رب گوجه کاملا سرخ شده و روغن آن خارج شود.

مرحله پنجم

سپس مقداری آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد. در همین حین سیب زمینی را پوست گرفته و بشویید سپس به قطعات کوچک برش دهید و ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود. سپس سیب زمینی ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند و بعد از 30 دقیقه به تابه اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله سیب زمینی سرخ شده را با کمی واویشکا مخلوط کنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید. در آخر واویشکا را در ظرف مورد نظر بریزید و سیب زمینی های سرخ شده را در کنار واویشکا قرار دهید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا