آشپزی

طرز تهیه ویفر شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ویفر شکلاتی

وافل شکلاتی یکی از انواع بیسکویت های خوشمزه و روکش بین المللی است که طرفداران زیادی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ویفر شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای وافل شکلاتی
آرد قنادی 1.5 فنجان
شکر پودر شده 1 فنجان
روغن مایع 1 فنجان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
نان میکادو 4 برگ
شکلات تیره یا شیری کافی

طرز تهیه ویفر شکلاتی

مرحله اول

من آماده می کنم ویفر شکلاتی خوشمزه در ابتدا آرد را 3 بار الک کنید. حالا تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را داخل آن می ریزیم و به مدت 20 دقیقه مدام تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که رنگ آرد نباید قهوه ای شود و فقط 1 درجه تیره تر شود. حالا دوباره آرد را الک کرده و داخل تابه بریزید سپس پودر شکر را به همراه پودر کاکائو الک کرده و به تابه اضافه کنید.

سطح سوم

حالا مواد خشک را کمی تفت می دهیم سپس روغن مایع را به آرامی به تابه اضافه می کنیم تا مواد به قوام حلوا برسد و زیاد رقیق نشود. سپس 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا پودر قند کاملا حل شود.

مرحله چهارم

وقتی مخلوط به غلظت حلوا رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. توجه داشته باشید که غلظت خمیر وافل باید به حدی باشد که بتوانید به راحتی آن را روی نان میکادو بمالید.

مرحله پنجم

لازم به ذکر است که دمای مایه وافل باید ولرم باشد، اگر خمیر داغ باشد نان میکادو را کاملا نرم می کند و بالعکس اگر مایه وافل سرد باشد، خوب روی نان پخش نمی شود و لایه ها جمع نمی شوند

مرحله ششم

در این مرحله یک لایه نان میکادو را روی سطح کار گذاشته و مخلوط را روی آن می ریزیم سپس با پشت قاشق به طور یکنواخت روی نان پخش می کنیم. حالا یک لایه نان میکادو برداشته و روی لایه قبلی ثابت می کنیم.

مرحله هفتم

حالا لایه ها را با دست کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند. سپس دوباره مخلوط شکلاتی را روی مارشمالوهای میکادو بریزید و مراحل را به همین ترتیب تا آخر تکرار کنید تا ویفر شکلاتی 4 لایه شود.

مرحله هشتم

سپس روی ویفر را با یک پارچه نخی تمیز می پوشانیم سپس یک جسم نسبتا سنگین را روی آن قرار می دهیم. حالا ویفر را 4 ساعت در دمای محیط می گذاریم تا لایه ها کاملا بچسبد.

مرحله نهم

بعد از این مدت با استفاده از خط کش ویفر را به اندازه دلخواه برش دهید. حالا به سراغ تهیه کیک شکلاتی می رویم که برای آن شکلات را ریز خرد کرده و در ظرف مناسبی می گذاریم.

مرحله دهم

حالا شکلات تخته ای را روی حرارت بخار کتری می گذاریم تا کاملا آب شود. سپس کره مایع را کم کم به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. کره مایع از ترک خوردن روکش شکلات جلوگیری می کند.

مرحله یازدهم

حالا مارشمالوها را روی توری می چینیم و روی آنها شکلات آب شده می ریزیم تا به خوبی روی مارشمالوها را بپوشاند. سپس توری را به آرامی تکان می دهیم تا شکلات اضافی ریخته شود و سطح ویفرها کاملا صاف شود.

مرحله دوازدهم

حالا می گذاریم مارشمالو به همین شکل بماند تا چربی شکلاتی روی مارشمالو سفت شود. در آخر ویفرها را با شکلات شیری تزئین کرده و با یک فنجان چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا