آشپزی

طرز تهیه پنکیک جوی دو سر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پنکیک بلغور جو دوسر

پنکیک جو دوسر یکی از انواع غذاهای صبحانه است که بسیار سالم و مغذی است آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه پنکیک بلغور جو دوسر برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای پنکیک بلغور جو دوسر
شیر نر 1 فنجان
آرد برنج ¼ فنجان
آرد گندم ¾ لیوان
جو پرک ¾ لیوان
یک تخم مرغ 1 قطعه
پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
قند 2 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه ½ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک بلغور جو دوسر

مرحله اول

برای تهیه پنکیک جو رژیمی در ابتدای کار شیر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا شیر داغ شود. توجه داشته باشید که شیر جوشانده برای گرم شدن کافی است.

مرحله دوم

حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و انگور فرنگی را به آن اضافه کنید، سپس 5 دقیقه استراحت دهید تا انگور فرنگی نرم شود. سپس نمک، شکر و تخم مرغ را در ظرفی بریزید.

سطح سوم

حالا با همزن دستی خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند سپس مخلوط شیر و جو دوسر را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد را با بکینگ پودر و پودر دارچین مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد خشک را 3 بار الک کنید سپس کم کم به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. سپس تابه ای را با پوشش نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در مرحله بعد، کف تابه را با مقدار کمی روغن بمالید، سپس یک لیوان مایه پنکیک را داخل آن بریزید و اجازه دهید حباب های کوچکی در اطراف پنکیک ایجاد شود. حالا پنکیک را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن کاملا پخته شود.

مرحله ششم

در آخر به همین ترتیب پنکیک جو دو سر را خوب در تابه سرخ می کنیم و در ظرف دلخواه می چینیم. توجه داشته باشید که این مقدار شکر برای افرادی که رژیم دارند بسیار مناسب است. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا