آشپزی

طرز تهیه پنینی بوقلمون با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پنینی بوقلمون را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پنینی بوقلمون

پانینی بوقلمون یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و اصیل ایتالیایی است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود.این غذای دست ساز خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای سرو بسیار مناسب است.این غذا را به جای بوقلمون می توانید با مرغ درست کنید. برای راهنمای کامل گام به گام در مورد طرز تهیه پنینی بوقلمون، به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سینه بوقلمون 500 گرم
پیاز متوسط 1 قطعه
قارچ 200 گرم
سیر حریره 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف 1 عدد
پیتزا با پنیر کافی
پنیر گودا کافی
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل هر کدام 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه و پیاز 1 قاشق چایخوری
نان کافی
سس مایونز کافی
خردل کافی
سیب زمینی سرخ کرده دارچینی متوسط 2 تهدید
آهک تازه برش خورده برای دارچین 1 قطعه
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین مقدار لازم از هر کدام
سس فلفل قرمز برای تزئین کافی
نعناع تازه برای تزئین سس کافی

طرز تهیه پنینی بوقلمون

مرحله 1: قارچ ها را بشویید و خرد کنید

برای تهیه پنینی بوقلمون ابتدا قارچ ها را بشویید، کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس هرگونه کبودی و آسیب را از بین ببرید، قارچ ها را خلال کنید، در ظرفی بریزید و کنار بگذارید، سپس فلفل قرمز را اضافه کنید، شسته و خشک کنید.

مرحله 2: فلفل قرمز و پیاز را خرد کنید

سپس دانه های فلفل قرمز را جدا کرده، نیمی از فلفل را به صورت نگینی خرد کرده، در ظرفی بریزید، پیاز را پوست گرفته، خلال و نازک کنید، له کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3: سینه بوقلمون یا مرغ را برش بزنید

سپس سینه بوقلمون را ابتدا از وسط با برش افقی به دو قسمت تقسیم کنید تا ضخامت آن کم شود سپس به صورت نوارهای نازک برش داده و در ظرف بچینید و به جای سینه بوقلمون می توانید برای تهیه این غذا از سینه مرغ استفاده کنید. .

مرحله 4: نمک و ادویه را به برش های گوشت اضافه کنید

سپس روی برش های سینه بوقلمون مقداری نمک بریزید، خوب مخلوط کنید، سپس ادویه هایی که شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر پیاز و آویشن می باشد را روی برش های گوشت به مقدار دلخواه و اندازه مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 5: روی گوشت های برش خورده روغن زیتون بمالید

ادویه ها را به داخل بوقلمون بمالید تا ادویه ها جذب شوند، سپس روغن زیتون را روی برش های بوقلمون بریزید، هم بزنید تا روغن زیتون جذب و نرم شود، سپس روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید.

مرحله ششم: بوقلمون را در یخچال بگذارید و پیاز را در روغن داغ قرار دهید

سپس ظرف را در یخچال قرار دهید تا برش های بوقلمون یک ساعت استراحت کند و کاملا طعم دار شود و در همین حین داخل تابه کمی روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیازها را داخل آن بریزید. ماهی تابه. .

مرحله هفتم: به پیازها آب اضافه کنید و پیاز و قارچ خرد شده را تفت دهید

کمی آب روی پیازها بریزید، پیازها را به مدت 5 دقیقه در تابه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شوند، بافت آنها باید کاملا نرم شود، بعد از این مدت قارچ های خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید، قارچ ها را حدود 5 دقیقه تفت دهید. دقیقه روی حرارت متوسط

مرحله هشتم: گوشت بوقلمون را اضافه کرده و سرخ کنید

وقتی قارچ ها آبکش شدند، گوشت بوقلمون طعم دار شده را از یخچال خارج کرده، در ماهیتابه بریزید، با پیاز و قارچ تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند، گوشت را در تابه مخلوط کنید تا همه قسمت ها به طور یکنواخت سرخ شوند.

مرحله نهم: سیر و فلفل های خرد شده را اضافه کنید

سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و در ماهیتابه بریزید و حدود 2 دقیقه تفت دهید تا عطر سیر پخش شود و با بقیه مواد خوب مخلوط شود تا عطر و طعم و طعم سیر توسط مواد جذب می شود و سپس فلفل قرمزها خمیر تمام شده را داخل تابه بریزید.

مرحله 10: همه مواد را با هم در تابه بپزید

سپس فلفل ها را با بقیه محصولات تفت دهید تا عطر فلفل ها گرفته شود، پس از نرم شدن فلفل ها، در قابلمه را ببندید، اجازه دهید همه مواد با هم حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند تا عطر و طعم آنها به دست آید. طعم ها کاملا مخلوط شده اند.

مرحله یازدهم: نان را برش بزنید و سس مایونز و خردل را روی تکه های نان بریزید

بعد نان باگت یا برگر را از وسط نصف کرده داخل یکی از برش های نان مقداری سس مایونز بریزید و با پشت قاشق پهن کنید تا داخل نان کاملا با سس آغشته شود سپس مقداری خردل بریزید. سس را روی تکه دیگر نان قرار دهید و روی سطح نان بمالید

مرحله دوازدهم: پنیر پیتزا و مواد گوشتی را داخل نان برگر بریزید

سپس روی یکی از نان ها مقداری پنیر پیتزا بریزید و پهن کنید مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد اما هر چه بیشتر باشد پنینی بوقلمون بهارتر و خوشمزه تر می شود سپس مواد گوشتی را روی آن بریزید. پنیر برای پیتزا

مرحله سیزدهم: پنیر گودا را به مواد داخل ساندویچ اضافه کنید

سپس مقداری پنیر گودا خرد شده را روی مواد گوشتی قرار دهید، پنیر گودا طعم فوق العاده ای دارد و استفاده از آن به ذائقه شما بستگی دارد.

مرحله چهاردهم: پنینی بوقلمون را گریل کنید

در مرحله بعد، تابه گریل را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا کاملا داغ شود، سپس ساندویچ گوشت پانینی را روی تابه گریل قرار دهید، یک جسم سنگین را روی آن قرار دهید تا کاملا به تابه بچسبد و به مدت 5 دقیقه گریل کنید. تابه گریل می توانید از تابه نچسب استفاده کنید.

مرحله 15: طرف دیگر پانینی بوقلمون را برگردانید و بپزید

سپس ساندویچ را برگردانید، جسم سنگین را روی آن قرار دهید، اجازه دهید طرف دیگر به مدت 5 دقیقه گریل شود و سپس پانینی های بوقلمون را با احتیاط از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس به شکل و اندازه و به دلخواه برش دهید.

مرحله شانزدهم: سیب زمینی ها را خرد کرده و داخل تابه روغن بریزید

مقداری سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک برش دهید، سیب زمینی ها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و کاملا خشک شوند، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

مرحله هفدهم: سیب زمینی ها را در روغن داغ سرخ کنید

بعد از گرم شدن روغن سیب زمینی ها را در ماهیتابه بریزید و سرخ کنید و وقتی یک طرف سیب زمینی ها طلایی شد با کلاهک ها به سمت پایین در تابه برگردانید تا همه قسمت های آن به یک اندازه سرخ و طلایی شود.برای سرخ کردن سیب زمینی ها ، می توانید از سرخ کن عمیق استفاده کنید.

مرحله هجدهم: چوب های دارچین را قرار داده و تزئین کنید

پس از سرخ شدن سیب زمینی ها، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس هنگام سرو، سیب زمینی سرخ شده را با پنینی بوقلمون بریزید، یک لیموترش تازه را بشویید، آن را قاچ کنید و با آنها بچینید.

مرحله 19: بشقاب سرو را با سس های مختلف تزئین کنید

سپس در یک بشقاب کوچک و مناسب مقداری سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی یا سس چیلی بریزید و روی آن را با برگ نعنا تزیین کنید سپس سس را در کنار ظرف پانینی بوقلمون قرار دهید، بشقاب سرو را به سلیقه و سلیقه خود تزئین کنید. سرگرمی روز پانینی بوقلمون را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا