آشپزی

طرز تهیه پوآچا پنبه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پوآچا پنبه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پنبه

پنبه پواچا یکی از انواع نان خوشمزه و پرطرفدار ترکیه است که در دستور پخت های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پواچای پنبه ای در ادامه مطلب همراه باشید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای پنبه
آب ولرم 1 فنجان
شیر ولرم 1 فنجان
قند 3 قاشق غذاخوری
خمیر مخمر 10 گرم
روغن مایع 1 فنجان
سفیده تخم مرغ 2 عدد
نمک 1 قاشق غذاخوری
ارد 6 فنجان
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
زرده 2 عدد
کنجد کافی

طرز تهیه پنبه

مرحله اول

برای تهیه کیسه پنبه ای لذیذ در ابتدای کار شیر ولرم را با آب و شکر و مایه خمیر در ظرفی بریزید سپس کمی مخلوط کنید و با پارچه تمیز بپوشانید. حالا مایه را بگذارید استراحت کند.

مرحله دوم

بعد از 10 دقیقه که مایه شکل گرفت، روغن مایع، سفیده تخم مرغ و نمک را به کاسه اضافه کنید، سپس آرد را 3 بار الک کنید. سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید.

سطح سوم

حالا روی خمیر را با پارچه بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. اگر وقت کافی ندارید می توانید خمیر را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 50 درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد از این مدت خمیر را ورز می دهیم تا کرک اضافی گرفته شود سپس چانه هایی به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر جدا می کنیم. حالا سطح کار را آرد بپاشید و چانه ها را روی آن قرار دهید و با وردنه کمی باز کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و به شکل بیضی در آورید. حالا سینی فر را کاغذ روغنی می کشیم سپس خمیر را با فاصله از هم در سینی می چینیم و به مدت 15 دقیقه استراحت می دهیم.

مرحله ششم

در این فاصله فر را با دمای 190 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس روی خمیر را با برس زرده تخم مرغ زده و با چنگال خطی بزنید. حالا مقداری کنجد روی خمیر بپاشید.

مرحله هفتم

پس از استراحت خمیر، سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید تا پوچ ها کاملا پخته و روی آن طلایی شود. پس از پختن سوپ ها، آنها را از فر خارج کرده و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا