آشپزی

طرز تهیه پودینگ هلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پودینگ هلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پودینگ هلو

پودینگ هلو یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بافت آن بسیار نرم و لطیف است و می توانید پودینگ را به روش های مختلف و با طعم های مختلف تهیه کرده و برای سرو استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ هلو به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای پودینگ هلو
شیر نر 2 لیوان
ارد 1 قاشق غذاخوری ch
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 100 گرم
قند 4 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل کافی
هلو برای شربت 300 گرم
شکر برای شربت 3 قاشق غذاخوری
آب برای شربت نصف فنجان

طرز تهیه پودینگ هلو

مرحله 1: هلوها را خرد کنید

ابتدا هلوهای تازه، آبدار و کمی سفت را شسته و به قطعات درشت خرد کرده و هسته آن را جدا کنید، سپس خلال های هلو را در ظرفی بریزید و کمی شکر به آنها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله 2: پختن و شیرین کردن هلو

سپس روی مخلوط هلو و شکر مقداری آب بریزید و هم بزنید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید خلال های هلو به مدت 10 دقیقه بپزند و نرم شوند و شکر کاملا در آب حل شود و داخل هلوها رفته و آنها را شیرین تر کند.

مرحله 3: هلوها را خنک کرده و پوست بگیرید

مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد و اینکه می خواهید پودینگ چقدر شیرین باشد، بعد از اینکه هلوها کاملا نرم شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد، سپس پوست هلوها را جدا کنید.

مرحله 4: هلوها را پوره کنید

سپس هلوها را در مخلوط کن یا همزن بریزید و کاملا پوره کنید و به جای همزن می توانید از مخلوط کن برقی یا دستی هلوها را پوره کنید سپس پوره هلو را از صافی رد کنید تا بافت آن صاف و یکدست شود.

مرحله 5: مخلوطی از شیر و نشاسته را آماده کنید

شربت را در ظرف را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و بعد از آن استفاده کنید، سپس در ظرفی مقداری شیر سرد بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و نشاسته ذرت در شیر حل شود.

مرحله 6: شکر و آرد را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری شکر داخل شیر ریخته و هم می زنیم تا شکر حل شود و کاملا مخلوط شوند سپس آردی را که الک کرده اید در ظرف دیگری و بافت آن سبک و یکدست شده است کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدست شود. تشکیل شود.

مرحله 7: مخلوط را بپزید و مواد را مخلوط کنید

سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط یکدست و یکدستی به دست آید و آرد در شیر گلوله نشود و همه مواد کاملا مخلوط شوند.

مرحله 8: وانیل و اسانس هلو را به مخلوط اضافه کنید

وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا طعم وانیل گرفته شود و کاملاً در مواد پخش شود.

مرحله 9: اسانس کارامل را به مخلوط اضافه کنید

اگر می خواهید طعم کارامل داخل پودینگ را احساس کنید، می توانید یکی دو قطره اسانس کارامل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آن کاملا با مواد مخلوط شود، طعم کارامل هلو بسیار لذیذ و متفاوت خواهد بود.

مرحله 10: خامه و پوره هلو را به مخلوط اضافه کنید

سپس خامه را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود سپس دو سوم مقدار پوره هلو را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید و خوب مخلوط کنید سپس ظرف پودینگ را از روی حرارت بریزید.

مرحله یازدهم: پودینگ را خنک کرده و با پوره هلو تزئین کنید

سپس اجازه دهید پودینگ در دمای محیط کمی خنک شود و سپس پودینگ را در ظرف های مناسب بریزید، سپس کمی شربت هلو روی پودینگ بریزید، سپس مابقی پوره هلو را روی ظرف ها بریزید و تزئین کنید.

مرحله دوازدهم: با هلو، پسته و شکلات تزئین کنید

سپس 1 الی 2 برش نازک هلو را در کنار ظرف پودینگ قرار داده و روی آن را تزیین می کنیم، همچنین می توانید پسته و گردو پودر شده یا خرد شده یا چند تکه شکلات خرد شده را روی ظرف پودینگ قرار دهید و تزئین کنید.

مرحله 13: پودینگ را سرو کنید و لذت ببرید

می توانید پودینگ را با طعم های مختلف و متنوع تهیه و طبخ کنید سپس پودینگ هلویی تهیه شده خود را به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه مناسب برای پذیرایی و مهمانی همراه با انواع دارچین و تزیینات سرو کنید و نوش جان کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا