طرز تهیه پیاز چغرتمه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت پیاز
پیاز چیغارتمه یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و اصیل گیلانی است که با کمترین مواد موجود بسیار آسان درست می شود، پیاز چیغارتمه را می توانید به روش های مختلف تهیه کرده و از آن برای سرو یک غذای محلی استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز پخت پیاز برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
پیاز درشت خرد شده | 3 عدد |
جوجه | کافی |
یک تخم مرغ | 3 تا 4 عدد |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
دارچین | 1/2 قاشق چایخوری |
گردوی خرد شده برای تزیین | کافی |
ریحان، شوید و نعناع تازه برای تزیین | کافی |
طرز پخت پیاز
مرحله 1: ادویه ها را به مرغ ها اضافه کنید و آنها را بپزید
ابتدا تکه های مرغ را در قابلمه ای بریزید و مقداری آب روی آن ها بریزید سپس مقداری زردچوبه و نمک به مرغ ها اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا حدود 1 تا 2 ساعت بعد مرغ ها پخته و آماده شوند.
مرحله 2: مرغ های پخته شده را سرخ کنید
بعد از اینکه مرغ ها خوب پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید، داخل تابه ای روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس تکه های مرغ را در تابه با روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. .
مرحله 3: پیاز را خرد کنید
سپس مرغ ها را برگردانید تا از طرف دیگر هم سرخ شوند، سپس مرغ های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید، سپس پیاز را پوست گرفته، بشویید و خلالی کنید، سپس به همان تابه کمی روغن اضافه کنید. بیرون ریختن
مرحله چهارم: پیاز را سرخ کرده و زردچوبه را اضافه کنید
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و در روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ زردچوبه شود. باز می شود و پیاز طلایی می شود.
مرحله 5: ادویه ها و تخم مرغ ها را آسیاب کنید
سپس طبق ذائقه خود کمی نمک و پودر دارچین و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر دارچین پخش شود سپس در ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و همزمان به پیاز اضافه کنید.
مرحله 6: مرغ و آب مرغ را اضافه کنید
سپس تخم مرغ ها را هم زده و در تابه را ببندید تا کمی بپزد، وقتی تخم مرغ ها هنوز آب می خورند و خیلی سفت نشد، مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کنید، مقداری از آب مرغ باقیمانده از پخت مرغ را اضافه کنید.
مرحله هفتم: مرغ ها را با مواد باقی مانده بپزید
سپس در تابه را ببندید، اجازه دهید مرغ ها با مخلوط مواد کمی بپزند و سفت شوند، در این مرحله عطر و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط می شود.پس از آماده شدن پیازها، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند. خنک است
مرحله هشتم: پیازها را تزئین کرده و سرو کنید
سپس پیاز را در ظرف مناسبی بریزید، روی آن را با مقداری گردوی آسیاب شده، چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزیین کنید، سپس این غذای خوشمزه را با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی، دارچین و تزیینات سرو کنید.