آشپزی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی و هویج بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پیراشکی با سیب زمینی و هویج

کوفته های سیب زمینی و هویج با طعمی عالی آماده است تا جای خود را در میان آنها بگیردبهترین خاطرات آشپزی“این کوفته ها را با ترکیبی از سیب زمینی معطر و هویج شیرین به همراه ادویه های معطر باز کردید، نه تنها”یک پیش غذای خوشمزهبلکه یک میان وعده سالم و سیر کننده هستند. با هم این دستور خوشمزه و ساده را دنبال می کنیم.

برای تهیه پیراشکی با سیب زمینی و هویج ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس هویج، فلفل و سیب زمینی خرد شده را به همراه ادویه ها اضافه کرده و تفت دهید. بعد از اضافه کردن پاستا و کمی آب، اجازه دهید سس غلیظ شود. مواد را داخل خمیر پیراشکی بریزید و با برس زرده تخم مرغ و زعفران بزنید و سپس در فر سرخ کنید یا بپزید.

عناصر اندازه ی
هویج 1 قطعه
خداوند 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینیها 2 عدد
فلفل 1 قطعه
سیر 2 قرص
پیاز 1 قطعه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز، زیره سبز، ترخون خشک کافی

طرز تهیه پیراشکی با سیب زمینی و هویج

مرحله 1: تهیه پیاز و سیر

ابتدا پیاز و سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس آنها را با کمی روغن در تابه ریخته و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا طلایی شوند. این یک پایه طعم غنی و عمیق برای مواد پیراشکی ایجاد می کند.

مرحله 2: سبزیجات و ادویه ها را اضافه کنید

وقتی پیاز و سیر طلایی شدند، هویج، فلفل و سیب زمینی پوست گرفته را اضافه کنید. با چاشنی های دلخواه (نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، زیره و ترخون خشک) خوب هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند و سبزیجات شروع به نرم شدن کنند.

مرحله 3: پاستا را اضافه کنید

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. پاستا را خوب سرخ کنید تا بوی خامی آن از بین برود. پوره گوجه فرنگی خوب سرخ شده در نهایت طعم کوفته ها را خوشمزه تر می کند.

مرحله 4: پختن سبزیجات

پس از پختن پاستا و مخلوط شدن با سایر مواد، کمی آب به تابه اضافه کنید. حرارت را کمی کم کنید و اجازه دهید سبزیجات به آرامی بپزند و سس غلیظ شود. این فرآیند باعث می شود سبزیجات کاملا نرم و خوش طعم شوند.

مرحله 5: خمیر پیراشکی را آماده کنید

در حین پختن مواد میانی، خمیر پیراشکی را آماده کنید. برای این منظور می توانید از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید یا خمیر را با استفاده از “این درس” خودتان آن را انجام دهید. خمیر را به قطعات کوچک باز کرده و برای پر شدن با مواد داخلی آماده کنید.

مرحله 6: پر کردن و پخت کوفته ها

روی پای را با فیل پر کنید و لبه های آن را با چنگال فشار دهید تا در حین پخت باز نشوند. سپس روی هر کوفته را با یک عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران بمالید. بنابراین کوفته ها در هنگام پخت رنگ زیبا و براق پیدا می کنند.

مرحله 7: تمام کنید و سرو کنید

کوفته ها را می توان در روغن داغ سرخ کرد (نیازی به استفاده از دستمال کاغذی برای سرخ کردن نیست) یا برای گزینه ای سالم تر، در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه پخت. بعد از پخت، کوفته ها را با سس دلخواه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا