آشپزی

طرز تهیه چیز کیک خرمالو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک خرمالو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک خرمالو

کیک پنیر خرمالو یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و بسیار پرطرفدار است که می توانید آن را در دستور العمل های مختلف تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پنیر خرمالو را در ادامه مطلب مشاهده کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک خرمالو
پنیر خامه ای 400 گرم
کرم رنگ 200 گرم
قند 100 گرم
وانیل 2 قاشق چایخوری
بیسکویت پتی پور بسته 1 و نیم
کره 150 گرم
پوره خرمالو 1 فنجان
خرمالو 2 عدد
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک خرمالو

مرحله اول

برای تهیه کیک خرمالوی خوشمزه 30 دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار می دهیم تا به دمای محیط برسد. سپس بیسکویت های کوچک را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا که بیسکویت کاملا پودر شد کره را روی بخارپز کتری گذاشته و می جوشانیم. سپس کره ذوب شده را داخل بیسکویت ها بریزید و خوب مخلوط کنید سپس به شکل کمربند انتخاب کنید.

سطح سوم

در این مرحله کف قالب را با کاغذ پخت بپوشانید سپس مخلوط بیسکویت و کره را داخل قالب بریزید و با کاردک آن را پهن کنید. توجه داشته باشید که این قسمت برای بیرون آمدن چیزکیک از تابه بسیار مهم است.

مرحله چهارم

حالا بیسکویت را با پشت لیوان فشار دهید تا فشرده و غلیظ شود سپس آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس 2 ظرف مناسب انتخاب می کنیم سپس پودر ژلاتین را به 2 قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله هر قسمت از پودر ژلاتین را با 1 قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط می کنیم سپس روی اجاق بخار دیگ می گذاریم تا بجوشد. سپس یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و پنیر خامه ای را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا خامه صبحانه را همراه با شکر و وانیل به پنیر خامه ای اضافه می کنیم سپس با همزن برقی با سرعت بالا هم می زنیم تا بافت پنیر باز شود و مواد مخلوط و یکدست شود. حالا پودر ژلاتین را اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله دوباره مخلوط پنیر خامه ای را با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس خرمالو را شسته سپس پوست آن را جدا کرده و حلقه ای برش می دهیم و فرم را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هشتم

حالا برش های خرمالو را دور قالب بچینید سپس مخلوط پنیر خامه ای را روی بیسکویت ها بریزید و با کفگیر صاف کنید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله نهم

در این مرحله پوره خرمالو را درست می کنیم. برای این کار خرمالو را می شوییم سپس پوست آن را جدا می کنیم و گوشت خرمالو را در غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم سپس مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا پوره شود.

مرحله دهم

حالا بعد از 1 ساعت قالب را از یخچال در می آوریم سپس باقیمانده ژلاتین پودر شده را به پوره خرمالو اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس داخل قالب می ریزیم و قالب را روی سطح کار چند ضربه می زنیم.

مرحله یازدهم

در آخر قالب را دوباره در یخچال قرار می دهیم سپس 4 ساعت استراحت می دهیم. بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج می کنیم سپس چیزکیک را در ظرف دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا