آشپزی

طرز تهیه چیز کیک سوخته با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک سوخته را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک پنیر سوخته

کیک پنیر سوخته یکی از دسرهای بین المللی لذیذ است که با دستور پخت های مختلف می توان آن را تهیه کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پنیر سوخته در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد سوخته کاپ کیک
پنیر خامه ای 250 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
زرده 40 گرم
خامه پخت و پز 160 گرم
آرد کیک 10 گرم
قند 80 گرم
نمک 1 پنس
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک پنیر سوخته

مرحله اول

برای تهیه یک چیزکیک سوخته خوشمزه، پنیر خامه ای را 30 دقیقه قبل از شروع از یخچال خارج کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسد. حالا پنیر خامه ای را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

در مرحله بعد عصاره وانیل را به کاسه اضافه کنید و با دور تند همزن برقی خوب هم بزنید تا بافت پنیر خامه ای جدا شود. حالا شکر را به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا ذرات شکر کاملا حل شوند.

سطح سوم

در این مرحله فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. حالا تخم مرغ را به همراه زرده به کاسه اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا تخم مرغ یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا خامه را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس آرد و نمک را 3 بار الک کنید. سپس مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید تا مخلوط چیزکیک یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط چیزکیک را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس قالب های مافین را با کاغذهای کپسولی می پوشانیم و مخلوط را داخل آن ها می ریزیم تا پر شوند. سپس فرم را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا می گذاریم چیزکیک ها به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته و غرق شوند سپس قهوه ای شوند. بعد از این مدت، قالب را از فر خارج کنید و بگذارید چیزکیک ها کاملا خنک شوند.

مرحله هفتم

وقتی چیزکیک ها خنک شدند آنها را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شوند. بعد از این مدت چیزکیک ها را از یخچال خارج کرده و در ظرف دلخواه می چینیم و با چای سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا