آشپزی

طرز تهیه چیز کیک قهوه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک قهوه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک قهوه

چیزکیک قهوه یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و مجلل است که معمولا برای مجالس و مهمانی های مهم تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه چیزکیک قهوه به این لینک مراجعه کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک قهوه
کوکی های Oreo 1 بسته
کره 110 گرم
مواد لازم برای لایه پنیر
شکلات تلخ 400 گرم
پودر اسپرسو 1 و نیم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای 500 گرم
آب سرد 5 قاشق غذاخوری
قند 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوهای 60 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
وانیل 2 قاشق چایخوری
کرم رنگ 1 فنجان
مواد لازم برای قهوه و شکلات گاناش
شکلات تلخ 400 گرم
خامه پخت و پز 300 گرم
کره 60 گرم
پودر قهوه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک قهوه

مرحله اول

برای تهیه چیزکیک قهوه خوشمزه ابتدا کلوچه های Oreo را خرد کرده سپس در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا کوکی ها پودر شوند. بعد کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گرم می کنیم تا کاملا ذوب شود.

مرحله دوم

حالا کره ذوب شده را به بیسکویت له شده اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا بیسکویت به صورت پوره درآید. سپس یک شکل کمربند مناسب انتخاب می کنیم سپس داخل آن را با کاغذ پخت می پوشانیم.

سطح سوم

در این مرحله مخلوط بیسکویت را داخل قالب می ریزیم سپس پهن می کنیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا کاملا مخلوط شود. سپس قالب را در یخچال می گذاریم و 30 دقیقه استراحت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا مواد لایه پنیری را آماده می کنیم به این صورت که ابتدا شکلات تلخ را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری حرارت می دهیم تا کاملا ذوب شود. سپس پودر اسپرسو را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله شکلات آب شده را از روی بخار خارج می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود. سپس پودر ژلاتین را با آب سرد در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید اسفنجی شود.

مرحله ششم

حالا ژلاتین را روی بخار کتری گرم می کنیم تا ذرات ژلاتین حل شود و کاملا شفاف شود. سپس در ظرف مناسبی پنیر خامه ای، شکر، شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و خامه قنادی را بریزید.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط خامه را با همزن برقی با دور کم مخلوط می کنیم و به تدریج سرعت همزن را زیاد می کنیم تا بافت مواد یکدست و یکدست شود سپس شکلات آب شده را همراه با ژلاتین به مواد پنیر اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا مخلوط پنیر را با همزن برقی هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس قالب را از یخچال خارج می کنیم و سپس مخلوط پنیر را روی پوست شکلات می ریزیم و پهن می کنیم و با قاشق صاف می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله کیک را دوباره در یخچال قرار می دهیم و به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم تا مخلوط پنیر آن گرفته شود. بعد از این مدت گاناش قهوه و شکلاتی آماده می کنیم.

مرحله دهم

برای این کار پودر قهوه را به همراه خامه در ظرف مناسبی می ریزیم سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری حرارت می دهیم تا کرم یکدست شود. سپس کره و شکلات تلخ را خرد کرده و به مخلوط خامه و قهوه اضافه کنید.

مرحله یازدهم

در این مرحله به هم زدن ادامه می دهیم تا شکلات و کره کاملا آب شوند و بعد از آن مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس چیزکیک را از قالب خارج می کنیم و نیمی از گاناش را روی کیک می ریزیم و با پشت قاشق روی سطح چیزکیک پخش می کنیم.

مرحله دوازدهم

حالا کیک را دوباره در یخچال قرار می دهیم تا گاناش خودش را بگیرد، سپس می گذاریم گاناش باقی مانده کمی خودش را بگیرد. بعد باقیمانده گاناش را با لوله مورد نظر داخل قیف پیپ می ریزیم سپس چیزکیک را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله سیزدهم

در آخر گاناش را به شکل دلخواه روی چیزکیک می ریزیم. سپس چیزکیک را به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم سپس برش ها را در بشقاب مورد نظر چیده و با چای زعفران تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا