آشپزی

طرز تهیه چیز کیک قهوه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک قهوه

کیک پنیر قهوه یکی از کیک های خوشمزه با طعم و عطر بسیار عالی است که بسیار آسان و سریع تهیه می شود و به عنوان یک صبحانه شیک و منحصر به فرد برای شام استفاده می شود، این کیک خوشمزه بافتی سبک و لطیف دارد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کیک قهوه برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بیسکویت پتی پور 1 بسته
کره 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری نمک
آب جوش نصف فنجان
کرم رنگ 1 بسته
پنیر خامه ای 1 بسته
قهوه فوری ⅓ لیوان
شکر پودر شده 6 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک قهوه

مرحله اول

من آماده می کنم کیک پنیر قهوه ابتدا بیسکویت های ساده را در ظرفی ریخته و با همزن برقی یا دستی کاملا چرخ کرده و سپس کره را که به دمای محیط رسیده و کمی نرم شده است اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود و بافت خمیر یکدست شود. . .

مرحله دوم

سپس کاغذ کاپ کیک را در قالب مافین قرار دهید و مواد بیسکویت را داخل کاغذها بریزید و با وسیله ای به ته قالب فشار دهید تا در صورت در دسترس نبودن قالب در کف قالب ها فشرده شود. می توانید از یک فنجان یا کاسه کوچک استفاده کنید.

سطح سوم

کف فنجان یا کاسه را با کاغذ بپوشانید و سپس مواد بیسکویت را داخل آنها بریزید و با هر وسیله ای آن را به ته قالب فشار دهید سپس قالب ها یا فنجان های مافین را حدود نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود. و منسجم می شود

مرحله چهارم

سپس پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و سپس به روش حمام آب روی حرارت کتری بگذارید تا مخلوط ژلاتین کاملا شفاف و یکدست شود و آن را جدا کنید تا کاملا مخلوط شود. کمی خنک می شود. برخیز

مرحله پنجم

بعد خامه صبحانه را در ظرف دیگری بریزید و سپس پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس مخلوط ژلاتین خنک شده را به مواد پنیر اضافه کرده و مخلوط کنید سپس قهوه فوری را روی مواد بریزید.

مرحله ششم

سپس هم بزنید تا قهوه کاملا با مواد مخلوط شود و عطر آن پخش شود، سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا در مخلوط حل شود و همه مواد با هم ترکیب شوند، پس از مخلوط شدن مواد پنیر با قاشق مقداری روی اضافه کنید. در هر قالب مافین بریزید.

مرحله هفتم

سپس قالب ها را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و مواد پنیر و ژله کاملا شکل خود را به خود بگیرد و کیک به حالت قوام در آید سپس از یخچال خارج کرده و در ظرفی قرار دهید و با خامه و شکلات آب شده مخلوط کنید. و خرده نان با گردو تزئین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا