آشپزی

طرز تهیه چیز کیک لوتوس +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک پنیر نیلوفر آبی

کیک پنیر نیلوفر یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه است که طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه کیک پنیر نیلوفر آبی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک نیلوفر آبی
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
پنیر ویلی 200 گرم
قند 90 گرم
کرم رنگ 50 گرم
نشاسته ذرت 50 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
روغن مایع 100 گرم
شیر نر 100 گرم
بیسکویت لوتوس یا بیسکویت معمولی 2 بسته
کره 150 گرم
کرم نیلوفر آبی کافی

طرز تهیه کیک پنیر نیلوفر آبی

مرحله اول

برای تهیه کیک لوتوس خوشمزه در ابتدای کار کره را روی بخار کتری گرم می کنیم تا کاملا آب شود. در مرحله بعد بیسکویت های نیلوفر آبی را له کنید، سپس آن ها را در غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا بیسکویت ها پودر شوند.

مرحله دوم

حالا کره ذوب شده را به غذاساز اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا بیسکویت خمیر شود. بعد داخل قالب تسمه ای را سلفون می پوشانیم سپس مواد کراست را داخل قالب می ریزیم و خوب فشار می دهیم.

سطح سوم

بعد از آن فرم را در یخچال می گذاریم تا پوسته 30 دقیقه استراحت کند و کاملا سفت شود. حالا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس به سراغ سس پنیر می رویم.

مرحله چهارم

برای این کار پنیر ویلی را به همراه پنیر ماسکارپونه در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا بافت پنیر باز شود و به هم برسند. حالا تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید.

مرحله پنجم

در مرحله بعد خامه صبحانه را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا یکدست و یکدست شوند. حالا شیر، کره مایع و نشاسته ذرت را داخل کاسه اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست و غلیظ به دست آید.

مرحله ششم

در این مرحله ظرف را از یخچال خارج کرده سپس مخلوط پنیر را داخل تابه روی لایه کراست بریزید. سپس قالب را با یک ورق فویل بپوشانید، سپس قالب را در سینی فر پر از آب جوش قرار دهید.

مرحله هفتم

حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید چیزکیک به مدت 1 ساعت در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت که روی کیک کاملا طلایی و کاراملی شد، فر را خاموش می کنیم.

مرحله هشتم

سپس چیزکیک را به مدت 15 دقیقه در فر می گذاریم تا دمای آن کمی پایین بیاید. در همین حین کرم نیلوفر را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار دهید تا یکدست شود سپس قالب را از فر خارج کنید.

مرحله نهم

حالا ورق فویل را از قالب بردارید و خامه نیلوفر با کره را در قالب روی لایه پنیر بریزید. سپس قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کیک کاملا خنک شود و کرم نیلوفر سفت شود.

مرحله دهم

بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج می کنیم و چیزکیک را از قالب خارج می کنیم سپس در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر چیزکیک را با بیسکویت پودر شده تزئین کرده و با چای سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا