آشپزی

طرز تهیه چیز کیک نارگیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک نارگیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه چیزکیک نارگیلی

کیک پنیر نارگیلی یکی از چیزکیک های خوشمزه و لذیذی است که با مواد مختلف بسیار راحت تهیه می شود. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه چیزکیک نارگیلی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک اسفنجی مقدار مواد
یک تخم مرغ 3 عدد
قند 75 گرم
آرد قنادی 75 گرم
وانیل کافی
مواد لازم برای تهیه کرم نارگیل مقدار مواد
پنیر خامه ای 400 گرم
کرم رنگ 400 گرم
قند 150 گرم
پودر نارگیل روغنی 150 گرم
آب یا شیر 100 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری ch
پودر نارگیل برای تزئین نصف فنجان
بادام برای تزئین 20 عدد
پودر پسته یا خلال بادام یا گردوی آسیاب شده برای تزیین 1 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی یا ترافل های رنگی برای تزیین 1 قاشق غذاخوری
موز و توت فرنگی خرد شده برای تزئین کافی

طرز تهیه چیزکیک نارگیلی

مرحله اول: تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی هم بزنید

برای تهیه کیک اسفنجی ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا گلوله و کاملا یکدست شوند سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. با هم مخلوط کنید

مرحله دوم: تخم مرغ ها را با شکر به اندازه کافی مخلوط کرده و شکل دهید

در این مرحله تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی حدود 20 دقیقه بزنید تا خوب فرم گرفته و حجمش زیاد شود و پف کنند و پف های همزن روی مخلوط بماند تا اگر کاسه را برگردانید. ، مخلوط خارج می شود. ظاهر نمی شود.

مرحله سوم: آرد و وانیل را با هم مخلوط کرده و به مخلوط مواد فرم گرفته اضافه کنید

سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک شود، سپس کمی وانیل به آرد اضافه می کنیم، با هم مخلوط می کنیم، سپس مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ زده شده اضافه می کنیم، با لیسک مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. مخلوط کرمی و الاستیک می شود.

مرحله چهارم: مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را در فر قرار دهید

وقتی بافت مخلوط کاملا یکنواخت شد و به غلظت مناسب رسید کاغذ کره را در قالب گرد قرار دهید به طوری که کف و کناره های قالب را کاملا بپوشاند سپس مخلوط مواد کیک را داخل قالب بریزید و بچینید. به مدت 10 دقیقه در فر قالب بزنید تا گرم شود.

مرحله 5: کیک را در فر بپزید و آن را به دو قسمت برش دهید

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بپزد و آماده است.

مرحله 6: پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید

سپس یک لایه کیک اسفنجی را روی سطح صافی قرار دهید، روی آن را با تالوک بپوشانید و کنار بگذارید، سپس مقداری پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته، مقداری آب سرد به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شود و بافت مخلوط متخلخل شود.

مرحله 7: کاسه مخلوط ژلاتین را در یک حمام آب قرار دهید و از روی حرارت غیر مستقیم بردارید

کاسه مخلوط ژله شده را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل شود تا مخلوط شفاف و یکدستی به دست آید سپس مخلوط ژله شده را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحله هشتم: پنیر ماسکارپونه را با پودر قند مخلوط کرده و مخلوط کنید

سپس برای درست کردن لایه پنیری داخل ظرفی مقداری پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه بریزید، سپس پودر قند را به آن اضافه کنید، با همزن برقی حدود 2 دقیقه هم بزنید تا ذرات شکر در پنیر حل شود، بافت مخلوط شده باید کاملا یکدست شود. .

مرحله نهم: مخلوط خامه صبحانه و ژله را به مواد پنیر اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری خامه صبحانه به مخلوط پنیر اضافه کنید و دوباره با همزن برقی حدود 30 ثانیه بزنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ شود سپس مخلوط ژله ای خنک شده را روی مواد پنیر بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله 10: پودر نارگیل را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید

دوباره همه مواد را با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود و مخلوط ژله کاملا با مواد مخلوط شود.

مرحله یازدهم: مخلوط نارگیل را روی کیک بریزید و در یخچال بگذارید

پس از اینکه مخلوط به غلظت مناسب رسید و یکدست شد، مخلوط پنیر و نارگیل را روی سطح کیک بریزید، سطح آن را با کفگیر صاف کنید، سپس کیک را در یخچال قرار دهید و آن را تکان دهید و بگذارید خوب استراحت کند.

مرحله 12: کیک را از یخچال خارج کرده و یقه کیک را باز کرده و روی کیک نارگیل بپاشید.

بعد از اینکه کیک یک روز در یخچال ماند، خوب جا افتاد، قالب کیک را از یخچال خارج کرده، درب آن را باز کرده و کنار بگذارید، سپس مقداری پودر نارگیل روی سطح کیک بپاشید و روی کیک بپاشید.

مرحله 13: کیک نارگیلی را تزئین کنید

سپس روی کیک را با مقداری بادام درختی تزئین کنید. برای تزیین کیک می توانید سلیقه خود را رعایت کنید و سطح کیک را با پودر پسته، گردوی خرد شده، خلال بادام، تکه های شکلات، ترافل های رنگی یا چند حلقه تزئین کنید. موز و توت فرنگی.

مرحله چهاردهم: سرو کیک پنیر نارگیلی

سپس چیزکیک نارگیلی را به شکل و اندازه دلخواه برش داده و سپس چند برش از آن را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب با طعم فوق العاده و یا یک میان وعده مقوی برای پذیرایی و مهمانی با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا