آشپزی

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک پنیر نیویورکی

چیزکیک نیویورکی یکی از دسرهای ساده و خوشمزه آمریکایی است که با طعم های مختلف می توانید آن را درست کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک پنیر نیویورکی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ماست خامه ای 1 فنجان
پنیر خامه ای 450 گرم
یک تخم مرغ 3 عدد
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
قند ⅓ لیوان
پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
بیسکویت پای بوربن 2 بسته
کره 50 گرم

طرز تهیه کیک پنیر نیویورکی

مرحله اول

من آماده می کنم کیک پنیر نیویورکی خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت پتی بور را خرد کرده و داخل غذاساز می ریزیم سپس مخلوط می کنیم تا بیسکویت پودر شود. بعد روغن را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گرم می کنیم.

مرحله دوم

وقتی کره ذوب شد، آن را به غذاساز اضافه کنید و چند بار هم بزنید تا به شکل خمیر شیرینی در بیاید. بعد از آن یک قالب مناسب انتخاب می کنیم و کف آن را با کاغذ کره ای می پوشانیم سپس بیسکویت را در قالب قرار می دهیم.

سطح سوم

حالا با پشت قاشق یا لیوان بیسکوییت رو فشار میدیم تا پرس بشه و سفت بشه بعد قالب رو در فریزر قرار میدیم تا لایه بیسکویتی سفت بشه. سپس فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

در همین حین پنیر خامه ای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا قوام آن باز شود. سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل به کاسه اضافه می کنیم سپس به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم

حالا ماست را به همراه لیمو رنده شده به کاسه اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس فرم را از یخچال خارج می کنیم سپس مخلوط پنیر را روی لایه بیسکویتی می ریزیم و با کفگیر صاف می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و در قالبی که لبه های فر دارد قرار می دهیم. سپس مقداری آب داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه بگذارید بپزد.

مرحله هفتم

بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا دما کمی کاهش یابد. وقتی چیزکیک با دمای محیط سازگار شد قالب را در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله هشتم

در نهایت بعد از ۱ ساعت قالب را از یخچال خارج می کنیم و چیزکیک را از قالب خارج می کنیم سپس در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر چیزکیک را به سلیقه خود با مارمالاد و سس شکلات تزئین می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا