آشپزی

طرز تهیه چیپس بوجیا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه چیپس بوجیا

چیپس بوجیا یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه چیپس بوجیا برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای چیپس بوجیا
سیب زمینیها 450 گرم
آرد نخودچی ⅓ فنجان
آرد برنج ¼ فنجان
گشنیز ¼ فنجان
فلفل سرانو 2 عدد
ابریشم زنجبیل 2 قاشق چایخوری
سیر حریره 2 قاشق چایخوری
اب ½ فنجان
نمک کافی

طرز تهیه چیپس بوجیا

مرحله اول

برای تهیه چیپس خوشمزه بوجا ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم سپس آنها را می شوییم و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم. سپس گشنیز را شسته سپس ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا فلفل سرانو را بشویید سپس آن را خیلی ریز خرد کنید. سپس در ظرف مناسبی آرد نخودچی، آرد برنج، گشنیز، فلفل سرانو، پوره زنجبیل، پوره سیر، آب و نمک را بریزید.

سطح سوم

حالا مواد رو خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشه. سپس گردهای سیب زمینی را به مخلوط سس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً به سس آغشته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن اضافه می کنیم تا چیپس ها در آن شناور شوند و روغن خوب گرم شود. سپس چیپس های طعم دار شده را در تابه می ریزیم.

مرحله پنجم

در نهایت چیپس ها را در روغن داغ بگذارید تا کاملا سرخ و ترد شوند. سپس چیپس ها را روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم روغن اضافی آن کشیده شود سپس با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا