آشپزی

طرز تهیه چیکن استراگانف +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه مرغ استروگانف

چیکن استروگانف یک غذای روسی است که از ترکیب مرغ، قارچ و سس سفید با خامه و سیب زمینی تهیه می شود. این غذا همراه با نان به عنوان پیش غذا سرو می شود. وجود خامه در این ظرف آن را چرب و سنگین می کند. اما برای خوشمزه و خاص بودن این غذا می توانید مقداری پنیر پیتزا به سس اضافه کنید. این غذای بسیار شیک و خوشمزه را می توان در مجالس و مهمانی ها به عنوان غذای اصلی و یا در کنار سایر غذاها سرو کرد. برای دیدن آموزش مرغ استروگانف با سایت تینا چی همراه باشید.

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه یا فیله مرغ خرد شده 300 گرم
قارچ خرد شده 200 گرم
پیاز گرانبها خرد شده 1 قطعه
نمک و فلفل تا جایی که لازم است
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
کره یا روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن
کرم رنگ 100 گرم
شیر نر 1 فنجان
ارد 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینیها 2 عدد

طرز تهیه مرغ استروگانف

مرحله اول

برای تهیه یک استروگانف مرغ خوشمزه و خاص در ابتدای کار سینه یا فیله مرغ را به صورت نواری برش می دهیم. طول نوارها حدوداً 2 تا 3 سانتی متر است.

مرحله دوم

ماهیتابه را روی اجاق می گذاریم. کره را در تابه بریزید تا کاملا ذوب شود. وقتی کره آب شد، کمی روغن اضافه کنید تا نسوزد. سپس نوارهای مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

سطح سوم

وقتی مرغ ها سرخ شدند پیاز را بشویید و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در ماهیتابه بگذارید و با مرغ تفت دهید. در حین تفت دادن پیازها نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ رنگ و طعم کامل پیدا کند.

مرحله چهارم

قارچ ها را به ورقه های نازک برش دهید. سپس به مخلوط مرغ اضافه کنید و تفت دهید. اجاق برای سرخ کردن قارچ باید قوی باشد تا آبکی نشود. تفت دادن قارچ ها را تا زمانی که قهوه ای شده و آب آن کشیده شود ادامه دهید.

مرحله پنجم

مرغ در این مرحله مانند فیله و سینه است و نازک بریده می شود و نیازی به آب جوش ندارد و با سرخ کردن پخته می شود. وقتی قارچ و مرغ سرخ شدند آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم و با مواد مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

سپس خامه، سس خردل و شیر را اضافه کنید و هم بزنید و چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا سس غلیظ و جا بیفتد. سپس سیب زمینی ها را شسته و پوست می گیریم. سپس آن را به ورقه های کوچک برش می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله می توانید از رنده برای یکدست شدن برش ها استفاده کنید. سپس برش ها را چند بار با آب سرد بشویید. سپس آن را چند دقیقه در آب سرد قرار دهید تا نشاسته آن گرفته شود.

مرحله هشتم

سیب زمینی ها را آبکش کنید و وقتی آب اضافی آن کشیده شد در روغن زیاد سرخ کنید. سپس مرغ استروگانف را در ظرفی بریزید. سپس سیب زمینی سرخ شده و ترد را کنار غذا گذاشته و روی آن را تزئین می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا