آشپزی

طرز تهیه کباب انگشتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کباب

کباب انگشتی یکی از انواع کباب های خوش طعم و لذیذ است که قوام ملایم و سبکی دارد و طعم آن عالی و فوق العاده است.این غذای خوشمزه خیلی راحت و سریع تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است. . برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کباب برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 8 نفر
گوشت گاو چرخ شده 1 کیلوگرم
گوشت چرخ کرده گوسفند 200 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
نمک 1 قاشق و نیم مربا خوری
جوش شیرین نصف قاشق مرباخوری
آب لیموی تازه 4 تا 5 قطره
اب نصف فنجان

دستور کباب انگشتی

مرحله اول

ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز خرد کنید و آب آن را بگیرید و کنار بگذارید سپس پیاز را به گوشت اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و سپس کمی نمک اضافه کنید. .

مرحله دوم

سپس مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود و سپس مقداری جوش شیرین روی مخلوط بریزید و مخلوط کنید، سپس چند قطره آبلیموی تازه را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط کرده و مخلوط کنید سپس مخلوط را با دست ورز دهید. تا زمانی که به قوام برسد.

سطح سوم

بعد از اینکه گوشت را به مدت 5-6 دقیقه با دست خوب ورز دادیم، مخلوط را در مخلوط کن ریخته و 2-3 دقیقه هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود، سپس گوشت را از همزن خارج کرده و در ظرف دیگری قرار می دهیم و می گذاریم. آن را روی جلد با سلفون.

مرحله چهارم

سپس ظرف را با مخلوط در یخچال بگذارید و از عصر تا صبح یا حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم همه مواد کاملا مخلوط شده و گوشت خوش طعم شود.بعد از این مدت از یخچال بیرون بیاورید و کمی ورز دهید.

مرحله پنجم

سپس مخلوط را داخل قیف بریزید و به شکل انگشت نازک داخل سینی فر فشار دهید و اگر شکل گوشت بهم ریخته است انگشت خود را در آب قرار دهید تا خیس شود سپس با انگشت سیخ ها را شکل دهید. و کنار بگذارید.شکل بزنید.

مرحله ششم

سپس در تابه ای مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود سپس سیخ ها را داخل آن بریزید و سرخ کنید سپس تابه را تکان دهید تا تمام قسمت های کباب ها سرخ شده و آجیل ها کاملا بپزند. و رنگ آنها تغییر می کند

مرحله هفتم

پس از پخته شدن سیخ ها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس 2 عدد سیب زمینی را پوست گرفته و خلال کنید، بشویید و بگذارید خشک شود، سپس داخل تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله هشتم

وقتی روغن داغ شد سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و سرخ کنید سپس در ظرف مناسبی بچینید و سیخ ها را روی آن ها بچینید و طبق سلیقه و سلیقه خود سیب زمینی ها را با سس گوجه فرنگی یا سس دیگری بریزید.

مرحله نهم

سپس روی کباب را با چند برگ نعناع، ​​ریحان و گشنیز تازه تزئین کنید و این غذای لذیذ و خوشمزه را به همراه برنج زعفرانی دم کرده و ته دیگ یا نان تازه و سیب زمینی سرخ شده، سالاد، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل سرو کنید. .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا