آشپزی

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ تابه ای ساده

کباب مرغ یکی از کباب های خانگی خوشمزه است که با دستور پخت و مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه مرغ جوجه گردان ساده برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
مرغ بدون استخوان 600 گرم
پیاز 1 قطعه بزرگ
فلفل 1 قطعه
سیر 1 قرص
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
کره 25 گرم
نمک ½ قاشق غذاخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
کره کافی

طرز تهیه مرغ جوجه گردان ساده

مرحله اول

من آماده می کنم کباب تابه ای مرغ ساده و خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را در میکسر یا چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. توجه داشته باشید که برای خوشمزه تر شدن کباب بهتر است از ترکیب گوشت ران و سینه مرغ استفاده کنید.

مرحله دوم

در این مرحله سیر و پیاز و فلفل را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از جذب آب اضافی آن ها را در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس آب لیمو را به همراه مرغ چرخ کرده به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. حالا درب ظرف را سلفون می بندیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سس باربیکیو استراحت کند.

مرحله چهارم

بعد از یک ساعت سس کباب را از یخچال خارج می کنیم سپس سینی مناسبی را با کمی کره و روغن چرب می کنیم. سپس سس کباب را با همان قطر کف تابه پخش می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله باید سس کباب را برش دهید، برای این کار می توانیم از لبه کفگیر یا چاقو استفاده کنیم. مخلوط کباب را از طول به عرض 2 سانتی متر برش می دهیم و با لبه کفگیر بین هر قسمت فاصله کمی ایجاد می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس درب تابه را می گذاریم و می گذاریم یک طرف سیخ ها کاملا سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف سیخ ها خوب سرخ شد آنها را برمی گردانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله نیازی نیست درب تابه را بگذارید. در حالی که کباب در حال سرخ شدن است، کره را آب کرده و همراه با زعفران دم کرده در ظرف کوچکی بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله هشتم

حالا مخلوط روغن و زعفران را با برس تمیز روی سیخ ها می زنیم. بعد از اینکه سیخ ها خوب سرخ شدند، آن ها را برگردانید و مقداری از مخلوط زعفران و کره را روی طرف دیگر بمالید.

مرحله نهم

در صورت تمایل پس از سرخ شدن سیخ ها، مقداری گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. در آخر کباب را همراه با گوجه فرنگی در ظرف سرو می چینیم و به سلیقه خود با برنج یا نان سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا