طرز تهیه کباب توری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه گریل توری
کباب توری یکی از دستورهای پخت کباب است که برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله آن نیازی به سیخ نیست. طرز تهیه کباب توری خوشمزه برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر | |
گوشت بره و گوسفند | 1 کیلوگرم |
پیاز | 3 عدد وسط |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه گریل توری
مرحله اول
برای تهیه کباب کبابی ابتدا گوشت گوسفندی را چرخ کرده سپس در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس پیاز را روی رنده ریز رنده می کنیم و پس از برداشتن آب اضافی آن به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم سپس مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و چسبناک شوند. برای اینکه سس کباب از تور نیفتد باید حداقل 15 دقیقه آن را ورز دهیم.
سطح سوم
بعد از اینکه سس باربیکیو کاملا یکدست و چسبناک شد درب ظرف را سلفون می بندیم و حداقل دو تا چند ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا سس باربیکیو استراحت کند و طعم مواد مخلوط شود.
مرحله چهارم
بعد از این مدت سس کباب را از یخچال خارج می کنیم سپس توری را خوب با روغن چرب می کنیم. سپس سس کباب را به صورت یکنواخت روی توری به قطر کمتر از یک سانتی متر پخش می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله توری را می بندیم سپس یک گریل زغالی با روشنایی یکنواخت و با دمای بالا آماده می کنیم. سپس توری را روی گریل می گذاریم و کمی صبر می کنیم تا کباب شکل خودش را بگیرد سپس آن را برمی گردانیم.
مرحله ششم
حالا باید هر چند دقیقه یکبار کباب را بچرخانیم تا کاملا یکنواخت بپزد. در حین پختن کباب ها، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس در ظرف کوچکی با زعفران مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
مرحله هفتم
هر بار کباب را برمی گردانیم، مقداری از مخلوط کره و زعفران را روی کباب می مالیم تا لذیذتر شود. در نهایت بعد از آماده شدن کباب توری را باز کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم سپس با برنج یا نان سرو می کنیم.