آشپزی

طرز تهیه کباب حسینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کباب حسینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کباب حسینی

کباب حسینی یکی از کباب های ساده و قدیمی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با نام های مختلفی شناخته می شود برای مشاهده آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه کباب حسینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
فیله بره یا گوساله 500 گرم
یک پیاز سفید بزرگ 3 عدد
پیاز قرمز متوسط 1 قطعه
گوجه فرنگی های متوسط 3 عدد
فلفل قرمز و سبز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پاپریکا و چاشنی گوشت کافی
زردچوبه و دارچین کافی
آب لیموترش تازه یا پودر لیمو عمانی کافی
روغن زیتون کافی
زعفران آب پز کافی

طرز تهیه کباب حسینی

مرحله اول

برای تهیه کباب حسینی مجلسی ابتدا گوشت گوسفندی را به اندازه کباب چنجه برش می دهیم. سپس پوست یکی از پیازهای سفید را جدا کرده و بشویید، سپس به صورت خلال‌های بزرگ برش دهید.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را در ظرف مناسبی بریزید سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید. سپس نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه گوشت، روغن زیتون و زعفران دم کرده را به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

حالا مخلوط گوشت را با دست خوب ورز می دهیم تا گوشت خوش طعم شود. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم و 12 ساعت می گذاریم تا مزه دار شود.

مرحله چهارم

در این مرحله بعد از این مدت سیخ های چوبی را در آب می گذاریم تا خیس شوند تا هنگام پخت نسوزند. بعد فلس های پیاز قرمز را برداشته و به 4 قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پیاز را نگینی خرد کنید سپس کنار بگذارید. سپس گوجه ها را می شوییم، سپس به صورت دایره های نازک برش می دهیم. سپس فلفل را بشویید، سپس آن را برش دهید و دانه ها را جدا کنید.

مرحله ششم

در این مرحله فلفل ها را به اندازه پیاز به صورت مربع برش می دهیم. سپس سیخ ها را از آب خارج کرده و سپس گوشت را از یخچال خارج کنید. ابتدا یک ورقه فلفل سبز را رشته می کنیم.

مرحله هفتم

پیاز قرمز، گوشت، دم و فلفل قرمز را یکی یکی حلقه کنید. به همین ترتیب تمام مواد را روی سیخ می چینیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله یکی از پیازهای سفید را خلال می کنیم و کف سینی می چینیم سپس گوجه ها را می چینیم. حالا سیخ ها را روی حلقه های پیاز می گذاریم سپس سس را آماده می کنیم.

مرحله نهم

برای تهیه سس کباب ابتدا پیاز باقی مانده را پوست بگیرید سپس آن را ریز خرد کنید. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن می ریزیم سپس پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سرخ شود.

مرحله دهم

در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. حالا پوره گوجه فرنگی را به پیاز اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا سرخ شود و رنگ آن کاملا باز شود.

مرحله یازدهم

حالا ۲ پیمانه آب به سس اضافه کنید و حرارت زیر ماهیتابه را زیاد کنید. سپس آب را بجوشانید و حرارت را کم کنید و زعفران دم کرده را به همراه پودر دارچین، آبلیمو یا پودر لیمو عمانی اضافه کنید.

مرحله دوازدهم

در این مرحله سس را می گذاریم بجوشد تا کمی غلیظ شود. سپس سس را روی سیخ ها بریزید و درب تابه را ببندید. حالا باید حدود 35 تا 45 دقیقه زمان بدهیم تا تکه های گوشت کاملا بپزند.

مرحله سیزدهم

در پنج دقیقه آخر کباب کردن، کمی نمک اضافه می کنیم. در آخر سیخ ها را در ظرف دلخواه خود می چینیم سپس باقیمانده سس را روی سیخ ها می ریزیم و به سلیقه خود با نان یا برنج سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا