آشپزی

طرز تهیه کباب لا پلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کباب لا پلو

کباب لا پلو یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که از ترکیب کباب دیگی و پلو تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کباب لا پلو برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
برنج 2 لیوان
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز 2 عدد
فلفل قرمز 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
جعفری 1 دسته کوچک
گوجه فرنگی 1 قطعه
نمک و فلفل کافی
پودر سیر و روغن و سماق کافی

طرز تهیه کباب لا پلو

مرحله اول

برای تهیه کباب لا پلو ابتدا برنج را در یک کاسه آب بریزید سپس کمی نمک بزنید تا دانه های برنج از هم نپاشد. زمان خیساندن برنج به تازگی آن بستگی دارد و هر چه برنج تازه تر باشد نیاز به خیساندن آن کمتر است.

مرحله دوم

در این مرحله یک عدد پیاز را رنده می کنیم سپس آب اضافی آن را جدا می کنیم. سپس در ظرف مناسبی پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، سماق و زعفران دم کرده بریزید.

سطح سوم

حالا جعفری را خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. سپس مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند سپس درب ظرف را سلفون می پوشانیم و حداقل یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.

مرحله چهارم

بعد از یک ساعت سس کباب را از یخچال بیرون می آوریم سپس قالب مناسبی را انتخاب می کنیم و آن را با روغن خوب چرب می کنیم. سپس سس کباب را به طور یکنواخت کف تابه پخش می کنیم.

مرحله پنجم

حالا تابه را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید هر طرف کباب به مدت 5 دقیقه سرخ شود. توجه داشته باشید که در این مرحله نیازی به پخت کامل کباب نیست، فقط باید آن را کمی تفت دهید تا داخل برنج حالت خود را حفظ کند.

مرحله ششم

بعد از سرخ شدن کباب آن را از تابه خارج می کنیم سپس گوجه ها را حلقه حلقه می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. گوجه فرنگی ها را به مدت 5 دقیقه از هر طرف سرخ کنید، سپس از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله هفتم

در این مرحله پیاز باقیمانده را نگینی خرد کرده و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم سپس خوب تفت می دهیم تا پیاز نرم شده و شیشه ای شود. سپس فلفل دلمه ای را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه کنید.

مرحله هشتم

فلفل را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن کاملا از بین برود. سپس نصف لیوان آب و مقداری زعفران آب پز شده اضافه می کنیم.

مرحله نهم

حالا با حرارت ملایم اجازه دهید سس کمی غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت بردارید. بعد ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب زودتر بجوشد.

مرحله دهم

بعد از اینکه آب به نقطه جوش رسید، برنج خیس خورده را به آب در حال جوش اضافه می کنیم و 8 تا 10 دقیقه زمان می دهیم تا برنج پخته شود. از آنجایی که این غذا جزو برنج های مخلوط محسوب می شود، بهتر است تا زمانی که برنج زنده است کمی آبکشی کنید.

مرحله یازدهم

حالا ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم. ابتدا نصف برنج را اضافه کنید و خوب آبکش کنید. سپس کباب را روی برنج قرار می دهیم سپس گوجه فرنگی را به همراه سس اضافه می کنیم و روی کباب پخش می کنیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله باقی مانده برنج را اضافه می کنیم و با پشت قاشق خوب فشار می دهیم. اگر دوست داشتید روی برنج کمی کره بریزید و در قابلمه را بپوشانید. سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله سیزدهم

پخت برنج حدود 45 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد. در نهایت بعد از اینکه برنج به جوش آمد، یک بشقاب روی درب قابلمه می گذاریم و برنج را دوباره در ظرف می گذاریم. در آخر برنج را برش داده و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا