آشپزی

طرز تهیه کرم باواریا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کرم باواریا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کرم باواریا

خامه باواریا یکی از دسرهای خوشمزه و مد روز است که با مواد و دستور العمل های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کرم باواریا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کرم باواریا
شیر نر 3 فنجان
زرده 4 عدد
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
اب ½ فنجان
وانیل ½ قاشق چایخوری
کرم رنگ 200 گرم
قند 1 سر شیشه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
پودر فوری نسکافه 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم باواریا

مرحله اول

من آماده می کنم کرم باواریایی خوشمزه در ابتدای کار پودر ژلاتین را در ظرف آب سرد می ریزیم و روی بخار کتری حرارت می دهیم تا شفاف شود. حالا زرده ها را به همراه پودر قند در قابلمه ای بریزید.

مرحله دوم

حالا وانیل را به قابلمه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط زرده تخم مرغ یکدست شود سپس شیر را کم کم به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سطح سوم

حالا به هم زدن ادامه می دهیم تا ذرات شکر کاملا حل شود بدون اینکه شیر بجوشد و بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداریم. سپس ژلاتین را به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله می گذاریم دمای خامه کمی کاهش یابد. سپس خامه صبحانه را در ظرفی بریزید و چند قاشق خامه ترش را به آن اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا دمای خامه و خامه ترش یکسان شود.

مرحله پنجم

حالا خامه را به قابلمه اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس خامه را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس پودر فوری نسکافه را به یکی از مواد اضافه می کنیم.

مرحله ششم

بعد پودر کاکائو را با دو قاشق مایه مخلوط کرده و به یکی از کاسه ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کرم شکلاتی و نسکافه ای شود. حالا یکی از مواد را ساده نگه می داریم.

مرحله هفتم

در این مرحله خامه سفید را داخل قالب سیلیکونی بریزید و با کفگیر آن را کاملا صاف کنید سپس به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا خامه نصف شود. بعد از این مدت خامه نسکافه را داخل قالب بریزید.

مرحله هشتم

بعد از 20 دقیقه داخل یخچال خامه شکلاتی را اضافه کنید و بگذارید خامه به مدت 6 ساعت در یخچال بماند تا کاملا خودش را بگیرد. بعد از این مدت خامه را از قالب خارج کرده و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا