آشپزی

طرز تهیه کرم شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خامه شکلاتی

خامه شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که طعم عالی و فوق العاده ای دارد و می توان از آن برای پرکردن کیک های مختلف و یا تزیین کیک استفاده کرد، خامه شکلاتی بسیار آسان و سریع تهیه و استفاده می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه خامه شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
قند 3 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 1 بسته معادل 200 میلی لیتر است
شیر نر 1 فنجان و نیم برابر با 300 میلی لیتر
زرده 3 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
شکلات تلخ هر بسته 2 بسته 200 گرمی

طرز تهیه خامه شکلاتی

مرحله اول

ابتدا شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر آب شود و رنگ آن کاراملی شود سپس خامه صبحانه را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود، دقت کنید خامه را دور نریزید.

نکته

در این مرحله زمانی که خامه را به شکر آب شده اضافه می کنید مراقب باشید خامه بیرون نزند و نسوزد.

مرحله دوم

در این مرحله شکر دوباره سفت می شود، نگران نباشید زمانی که کمی روی آتش می نشیند دوباره آب می شود و بافت آن یکنواخت می شود، سپس مواد را مخلوط کرده و سپس شیر را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم، سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم. زرده روی مواد بریزید.

سطح سوم

سپس مخلوط را مدام با حرارت متوسط ​​هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند، وقتی مخلوط به جوش آمد و کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و سپس شکلات و نمک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود و کاملا با آن مخلوط شود. مواد تشکیل دهنده . .

مرحله چهارم

سپس به مدت 5 دقیقه با همزن برقی یا همزن بزنید تا کاملا یکدست شود سپس مخلوط را در ظرف درب دار ریخته و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد سپس در یخچال قرار دهید. و بگذارید یک شب خنک شود صبح خودش را بگیرد.

مرحله پنجم

نگران نباشید، ممکن است در ابتدا بافت مخلوط شل و نازک به نظر برسد، اما پس از قرار گرفتن در یخچال سفت و ماندگار می شود، اگر می خواهید خامه شکلاتی را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، درب ظرف را ببندید. ظرف را محکم کرده و در یخچال قرار دهید.

مرحله ششم

سپس هنگام استفاده خامه را از یخچال خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان میان وعده شکلاتی با نان و چای تازه استفاده کنید و یا به عنوان فیلینگ کیک برای تزیین کیک شکلاتی با تکه های میوه تازه از آن استفاده کنید. .

مرحله هفتم

می توانید خامه شکلاتی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پودر پسته، تکه های گردو، تکه های فندق و یا چند برش موز، توت فرنگی یا انبه تزیین کنید و به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه برای پذیرایی ها و مهمانی ها سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا