آشپزی

طرز تهیه کلم پلو تهرانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کلم پلو تهران

کلم پلو تهران یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و پرطرفدار است که می توان آن را به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کرد. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه کلم پلو تهران به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
برنج 3 فنجان
گوشت چرخکرده 200 گرم
کلم 1 عدد وسط
پیاز بزرگ برای گوشت 1 قطعه
پیاز بزرگ 2 عدد
نمک و زردچوبه کافی
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلم پلو تهران

مرحله 1: برگ های کلم را خرد کنید

ابتدا کلم را به اندازه متوسط ​​و به شکل دلخواه خرد کنید، کلم باید به اندازه ای باشد که داخل برنج دیده شود، پس آن را ریز نگینی نکنید، سپس کلم را بشویید، در سبد قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. باید حذف شود.

مرحله دوم: جوشاندن زعفران

سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید، مقداری آب به آن اضافه کنید، بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران مصرفی بستگی به ذائقه شما دارد، اما هر چه بیشتر باشد، رنگ، عطر و طعم غذا بهتر است. .

مرحله 3: پیاز را با گوشت مخلوط کنید

سپس پیاز را پوست گرفته و روی رنده ریز رنده می کنیم و آب آن را جدا می کنیم و کنار می گذاریم سپس گوشت چرخ کرده را در ظرفی می ریزیم و پیاز رنده شده و آب را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله 4: ادویه ها را اضافه کنید

در این مرحله ادویه هایی را که شامل نمک، فلفل و زردچوبه می باشد، به مقدار مناسب به ذائقه خود به مخلوط قیمه و پیاز اضافه کنید، مجدداً با دست مخلوط را ورز دهید تا عطر ادویه ها پخش شود و کاملاً هدر برود.

مرحله 5: آرد نخودچی و زعفران را اضافه کنید

سپس مقداری آرد نخودچی را به مخلوط مواد اضافه کنید، دوباره ورز دهید تا بافت به دست آمده کمی منسجم شود، سپس مقداری زعفران پخته شده را روی مواد بریزید، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران گرفته شود. مواد تشکیل دهنده و بافت دست را شکل می دهد.

مرحله 6: ایجاد قلقلی

مخلوط را ورز دهید تا همه مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند سپس مقداری از مخلوط را به اندازه یک فندق بردارید و با دست فرم دهید و گرد کنید و همه گوشت ها را به همین ترتیب آماده کنید سپس گوشت را در ظرفی قرار دهید. .

مرحله 7: کوفته ها را سرخ کنید

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس گوشت طبل را در تابه بریزید و سرخ کنید تا طلایی شود، در حین تفت دادن گوشت طبل، حرارت را کمی زیاد کنید تا آبکی نیست

مرحله هشتم: کوفته ها را از ماهیتابه خارج کنید

گوشت کوفته ها را در تابه هم بزنید تا همه قسمت های آنها به طور یکنواخت سرخ شود سپس کوفته ها را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید سپس در همان تابه کمی روغن بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند. نفت باشد

مرحله نهم: پیاز خرد شده را سرخ کرده و ادویه جات را به آن اضافه کنید

سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و خلالی می کنیم و وقتی روغن داغ شد پیاز را در ماهیتابه می ریزیم و تفت می دهیم تا روشن و شفاف شود و وقتی پیاز طلایی شد ادویه ها شامل نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم. و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله 10: آب و کلم را به تابه اضافه کنید و کلم را بجوشانید

سپس ادویه ها را در تابه تفت دهید تا معطر شوند، سپس مقداری آب در تابه را روی پیازها بریزید و با آنها هم بزنید تا پیازها پخته و کاراملی شوند، سپس کلم ها را در تابه بریزید، کمی تفت دهید تا خامی شوند، سپس در قابلمه را ببندید. برای پختن کلم ها

مرحله یازدهم: پوره گوجه فرنگی را به مواد تابه اضافه کنید

سپس اجازه دهید کلم به مدت 10 دقیقه بپزد، زمانی که قوام کلم کاملا نرم و خوب پخته شد، مقداری رب گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود، رنگ رب گوجه فرنگی در تابه باز شود و با همه مواد را خوب هم بزنید.

مرحله 12: زعفران دم کرده و آبلیمو را به مخلوط اضافه کنید

سپس زعفران غلیظ را روی مواد بریزید و با آنها مخلوط کنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران گرفته شود. لیمو را با مواد مخلوط کنید.

مرحله سیزدهم: سرکه و قیمه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید

سپس کمی سرکه به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس کوفته ها را در تابه قرار دهید، با همه مواد مخلوط کنید تا عطر و طعم مواد کلم و پلو کاملا به خورد کوفته ها برود و به آرامی آنها را مزه دار کنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله چهاردهم: آب را بجوشانید و برنج خیس شده را در قابلمه ای آب جوش بریزید

سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، مقداری نمک به آب اضافه کنید و با آن مخلوط کنید، سپس برنجی را که از شب قبل یا چند شب داخل آب بوده است، اضافه کنید. ساعت قبل نمک خیس شده را در قابلمه بریزید.

مرحله 15: برنج را بپزید و آبکش کنید و کف قابلمه را در قابلمه قرار دهید

اجازه دهید برنج 6 تا 7 دقیقه در آب بجوشد، بافت آن کمی نرم شده و نیم پز شود، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس در ظرف دیگری کمی روغن بریزید و کف نان های برش خورده را در ظرف دیگری بریزید. قابلمه برای ته دیگ.

مرحله شانزدهم: مقداری برنج را با زعفران مخلوط کرده و در ته قابلمه بریزید

سپس مقداری از برنج را در ظرف دیگری بریزید، مقداری زعفران پخته شده اضافه کنید، هم بزنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران به خورد برنج برود، خوب هم بزنید و برنج زعفرانی آماده شود، سپس برنج زعفرانی را کف آن قرار دهید. قابلمه را بریزید و سطح آن را صاف کنید.

مرحله هفدهم: مواد کلم پلو را روی برنج زعفرانی بریزید و پودر لیمو عمانی را به آن اضافه کنید.

سپس مقداری از مخلوط کلم پلو را روی برنج زعفرانی بریزید و آن را بمالید تا روی برنج زعفرانی را با یک لایه از مواد بپوشاند سپس مقداری پودر لیمو عمانی را روی مخلوط بپاشید و پخش کنید زیرا لیمو عمانی طعم فوق العاده ای دارد. طعم و مزه

مرحله 18: برنج سفید را روی مخلوط بریزید و مراحل را ادامه دهید

سپس یک لایه برنج سفید روی مخلوط مواد کلم و پلو بریزید و سطح آن را صاف کنید، لایه به لایه ادامه دهید تا مخلوط مواد و برنج تمام شود، در آخر برنج را بریزید و در ظرف کوچکی کمی آب و روغن مایع مخلوط کنید. روی برنج بریزید و پخش کنید.

مرحله 19: در قابلمه را ببندید

سپس در قابلمه را ببندید و در قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از آن برنج را به مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و پس از گذشت مدت زمان کلم را از روی حرارت بردارید تا کمی از حرارت اولیه آن کاسته شود.

مرحله 20: تزئین و سرو کنید

سپس کلم تهران را در ظرف مناسبی بریزید، ته قابلمه را روی آن قرار دهید، کوفته ها را روی ظرف بگذارید یا با برنج مخلوط کنید، سپس این غذای لذیذ، پرطرفدار و خوش طعم را با سالاد، ترشی و زیتون سرو کنید. انواع دارچین و تاپینگ را سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا