آشپزی

طرز تهیه کوزالاک مانتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوزالاک مانتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه آخوندک بزی

مانتی کوزالوک یکی از پیش غذاهای خوشمزه، خوش طعم و اصیل ترکی است که با استفاده از مواد مختلف به روش های مختلف تهیه می شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با تهیه مانتی کوزالک به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
گوشت چرخکرده 300 گرم
بادمجان متوسط 3 عدد
ماست 1 فنجان
سیر 1 قرص
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل شیرین نصف 1 عدد
خمیر مثلثی شکل رشته فرنگی 1 بسته
گوجه فرنگی رنده شده 3 عدد
نمک و زردچوبه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه و فلفل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر سیر و آویشن از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه آخوندک بزی

مرحله اول: چند شکاف روی بادمجان ها ایجاد کنید و بادمجان ها را کبابی کنید

ابتدا بادمجان ها را تمیز و خشک کرده خشک کنید سپس با چاقو چند فرورفتگی روی آن ها ایجاد کنید، فرورفتگی ها باید کمی در گوشت بادمجان فرو برود سپس بادمجان ها را روی گریل یا گاز قرار دهید تا کاملا بپزند. بافت نرم و خوب پخته شده است.

مرحله دوم: پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای با روغن داغ تفت دهید

سپس پیاز را پوست گرفته، بشویید، نگینی خرد کنید، سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیاز خرد شده را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

مرحله 3: گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید

سپس گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه روی پیازها قرار دهید، خوب تفت دهید تا رنگ گوشت چرخ شده تغییر کند و کاملا پخته شود، در حین پخت گوشت چرخ کرده را زیر و رو کنید تا تمام قسمت های آن سرخ شود، سرخ کنید. به طور مساوی

مرحله چهارم: ادویه ها را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید

سپس مقداری نمک و ادویه که شامل فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه و پودر آویشن است، به مقدار مناسب بنا به ذائقه و ذائقه خود در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر ادویه ها پخش شود و گوشت کاملا پخته شود. جذب شده و ریز خرد شده است.

مرحله 5: پوره گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید

سپس مقداری پوره گوجه فرنگی را در تابه بریزید، تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ ماکارونی روشن شود، هم بزنید تا پاستا کاملا با بقیه مواد مخلوط شود، سپس پوره گوجه فرنگی را که از قبل آماده کرده اید در تابه بریزید. و با بقیه مواد مخلوط کنید تا آب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله ششم: فلفل را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و در فر بپزید

سپس فلفل شسته و خشک شده را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل با بقیه مواد مخلوط شود سپس در تابه را ببندید و بگذارید همه مواد با هم به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزند و اجازه دهید. آنها مستقر می شوند.

مرحله هفتم: بادمجان ها را پوست بگیرید و برش دهید

در همین حین بادمجان های تفت داده شده را از روی حرارت بردارید و پوست آن ها را بگیرید و روی سطح صاف بچینید سپس با چاقوی تیز برش بزنید سپس بادمجان های خلال شده را در ظرفی بریزید.

مرحله هشتم: نمک و فلفل را اضافه کنید

سپس مقداری ماست را در ظرفی بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس یک حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و سیر رنده شده را داخل ماست بریزید و مخلوط کنید تا معطر شود، سیر به طور کامل از ماست جذب می شود.

مرحله نهم: بادمجان له شده را به مخلوط ماست اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید

در مرحله بعد بادمجان های خرد شده را به مخلوط شیر ترش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و یکدست شود سپس مخلوط را کنار بگذارید سپس خمیر رشته مثلثی را روی سطح صافی قرار دهید.

مرحله 10: خمیر را برش داده و پهن کنید

سپس با یک چاقوی تیز خمیر را با برش طولی به دو قسمت تقسیم کنید تا دو مثلث باریکتر به دست آید سپس خمیر را با استفاده از نی یا لوله اتوماتیک از انتهای پهن به انتهای باریک بچرخانید، انتهای خمیر خیس شود. با کمی آب و روی بقیه خمیر بچسبانید تا باز نشود.

مرحله یازدهم: رول های رشته فرنگی خمیری را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید

همه ورقه های خمیر را به همین ترتیب آماده کنید، سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس رول های رشته خمیر را در تابه بریزید و زمانی که یک طرف خمیر شد سرخ کنید. طلایی سپس آنها برمی گردند.

مرحله 12: تمام قسمت های رول خمیر را سرخ کنید

اجازه دهید طرف دیگر نان ها هم رنگ طلایی خوبی به خود بگیرد، بعد از اینکه همه قسمت های خمیر قرمز و طلایی شد، آن ها را از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، همه نان ها را به همین ترتیب سرخ کنید، مراقب باشید که نان ها سرخ شوند. رول های خمیر را بسوزانید.

مرحله 13: مخلوط ماست، بادمجان و مواد گوشت را در آن بریزید

سپس برای سرو این غذا ابتدا مخلوط ماست و بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید، سپس یک لایه گوشت بریزید، یک لایه دیگر از ماست و بادمجان را روی گوشت اضافه کنید، به همین ترتیب دو یا سه مرحله ادامه دهید. .

مرحله چهاردهم: رول های سرخ شده را دور ظرف بچینید

در مرحله بعد، نان‌های سرخ شده را دور ظرف و سراسر مخلوط ماست و فرآورده‌های گوشتی بچینید، سپس مانتی بزی را با مقداری پیازچه، ریحان و شوید تازه تزیین کنید تا این غذای لذیذ را مطابق میل خود بچینید. در آخر مانتیس بزی را به عنوان یک پیش غذای شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی با انواع دارچین و تزیین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا