آشپزی

طرز تهیه کوفته تکیر داغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته تکیر داغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کوفته داغ تاکیر

کوفته تکیر داغ یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ترکیه است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوفته داغ تاکیر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 800 گرم
نمک 1.5 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
فلفل 2 قاشق چایخوری
زیره 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری
اب ½ فنجان
پیاز 1 عدد وسط
سیر 3 قرص
مواد لازم برای سس
رب چیلی 1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی 1 عدد وسط
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و پاپریکا 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کوفته داغ تاکیر

مرحله اول

برای تهیه کوفته ترکی تاکیر گرم ابتدا گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در چرخ گوشت قرار داده و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس آبلیموی تازه را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا نمک، فلفل چیلی، فلفل سیاه، زیره و جوش شیرین را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید، سپس 5 تا 6 دقیقه ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.

سطح سوم

در این مرحله کوفته ها را به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. سپس بعد از 4 ساعت کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم و آرد سوخاری را به همراه آب به کوفته ها اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا فلس های سیر و پیاز را جدا می کنیم سپس با رنده ریز می شوییم و رنده می کنیم سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و 3-4 دقیقه ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری از مواد کوفته را برداشته و به شکل دوکی در می آوریم و در سینی مناسبی می چینیم سپس روی کوفته ها را با کیسه فریزر می پوشانیم و به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم.

مرحله ششم

حالا بعد از گذشت این مدت مقداری روغن زیتون در تابه مناسبی بریزید سپس تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و کوفته ها را در تابه بچینید و تفت دهید تا کوفته ها کمی قهوه ای شوند سپس درب تابه را ببندید.

مرحله هفتم

در این مرحله حرارت را کم می کنیم و می گذاریم کوفته ها کاملا سرخ شده و بپزند. سپس گوجه را شسته و روی رنده ریز رنده می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا رب چیلی را به همراه روغن زیتون، فلفل سیاه و پاپریکا به گوجه فرنگی اضافه کنید، سپس هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس کوفته های سرخ شده را در ظرف مناسبی قرار می دهیم.

مرحله نهم

سرگرمی روز روی کوفته های تکیر را با سس گوجه فرنگی پوشانده و سپس با سیب زمینی سرخ شده، فلفل سبز، گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم. در آخر این کوفته خوشمزه را با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا