آشپزی

طرز تهیه کوکو اسفناج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کاکائو از اسفناج

کیک اسفناج یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کاکائو از اسفناج برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 3 عدد
یک تخم مرغ 2 عدد
اسفناج 500 گرم
زعفران پخته (اختیاری) کافی
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و ادویه کاری کافی
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
سیر 3 قرص
پیاز 1 قطعه

طرز تهیه کاکائو از اسفناج

مرحله اول

برای تهیه نارگیل اسفناج خوشمزه سیب زمینی ها را بشویید سپس در قابلمه مناسبی بریزید و به اندازه ای آب بریزید که روی سیب زمینی ها را بپوشاند و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید سیب زمینی ها به مدت 45 دقیقه در آب جوش بمانند تا هسته ها کاملا نرم و پخته شوند. در مرحله بعد اسفناج ها را شسته سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود.

سطح سوم

در این مرحله اسفناج ها را در قابلمه مناسبی می ریزیم سپس نصف پیمانه آب اضافه می کنیم و روی اجاق می گذاریم سپس اجازه می دهیم اسفناج کاملا بپزد و تغییر رنگ دهد سپس آب آن کاملا تبخیر می شود.

مرحله چهارم

حالا بعد از 45 دقیقه سیب زمینی ها را با چنگال تست کنید، اگر چنگال به راحتی داخل سیب زمینی ها رفت، قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله پوست سیب زمینی ها را کاملا جدا می کنیم سپس می گذاریم کاملا خنک شوند. توجه داشته باشید که اگر سیب زمینی را داغ رنده کنید مواد کاکائویی آن خراب می شود.

مرحله ششم

حالا که آب اسفناج کاملا تبخیر شده، آنها را از قابلمه خارج کرده و در آبکش بریزید و بگذارید کاملا خنک شوند. سپس سیب زمینی های خنک شده را در قابلمه ای مناسب رنده کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله اسفناج های خنک شده را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس اسفناج خرد شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هشتم

حالا فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را شسته و ریز رنده می کنیم سپس پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پیاز رنده شده را به مخلوط سیب زمینی له شده اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله پوست سیر را جدا می کنیم سپس آن را ریز رنده می کنیم. سپس سیر، زعفران پخته شده، تخم مرغ، پودر گشنیز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل را به پوره سیب زمینی اضافه کنید.

مرحله دهم

حالا مواد کاکائویی را با قاشق خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید و استراحت دهید.

مرحله یازدهم

توجه داشته باشید که وقتی مواد نارگیل و اسفناج شل شد، می توانید 2 قاشق غذاخوری آرد نان اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس در یک تابه مناسب کمی روغن مایع بریزید و مایه کوکو را بریزید.

مرحله دوازدهم

حالا شعله پخش کن را روی حرارت زیاد قرار می دهیم سپس درب تابه را می بندیم و روی تابه می گذاریم. بعد تابه را روی شعله قرار می دهیم تا پخش شود سپس حرارت را کم می کنیم.

مرحله سیزدهم

در آخر بگذارید دانه های کاکائو کاملا بپزند. سپس وقتی اطراف نارگیل طلایی شد، آن را برمی گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر نارگیل نیز قرمز و طلایی شود. در آخر کوکو را به اندازه دلخواه برش بزنید و بخورید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا