آشپزی

طرز تهیه کوکی کشمش +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بیسکویت کشمشی

شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کشمشی به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی کشمشی
ارد 2 فنجان + 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
کره 60 گرم
پودر قند یا پودر قند 1 فنجان پاپریکا
یک تخم مرغ 2 عدد
عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین (اختیاری)
1 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
شیر نر 4 قاشق غذاخوری
کشمش 1 فنجان
گردو
1 فنجان

طرز تهیه بیسکویت کشمشی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه در ابتدای کار کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم تا کره کاملا با دمای محیط هماهنگ شده و نرم شود. سپس 2 پیمانه آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر در الک بریزید.

مرحله دوم

حالا مخلوط آرد را 3 بار الک کرده و کنار بگذارید. سپس پودر قند را در صافی بریزید و در ظرف مناسبی الک کنید سپس کره و عصاره وانیل را به دمای اتاق اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید.

سطح سوم

حتماً کاسه را بین کار دور کنید تا کره به طور یکنواخت مخلوط شود. سپس وقتی مخلوط کره کاملا کرمی و خمیری شد، اولین تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید و دوباره با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم بزنید.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ باقیمانده را به همراه پودر دارچین و عصاره وانیل به کاسه اضافه کنید، سپس مخلوط کنید و کاسه را از بین ببرید تا تخم مرغ کاملا جا بیفتد. سپس شیر و کره مایع را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

دوباره مخلوط تخم مرغ را با دور تند همزن برقی هم بزنید تا 30 ثانیه یکدست شود سپس مواد خشک را 2 مرحله به کاسه اضافه کنید و با سرعت کم همزن برقی هم بزنید تا خمیر شیرینی یکدست شود.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که بیش از حد خمیر کوکی را مخلوط کنید، بافت کوکی پس از پخت سفت می شود. سپس گردو را ریز خرد می کنیم و همراه با کشمش در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا آرد باقی مانده را به کاسه گردو و کشمش اضافه کرده و مخلوط کرده و به ظرف خمیر شیرینی اضافه کنید. در مرحله بعد خمیر کوکی را هم بزنید تا یکدست شود تا کشمش و گردو به خمیر اضافه شود.

مرحله هشتم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر شیرینی را به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. 15 دقیقه مانده به پایان باقیمانده خمیر، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله نهم

بعد از 15 دقیقه سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را از یخچال خارج کنید. سپس با قاشق بستنی مقداری از خمیر شیرینی را بردارید و در قالب فر با فاصله از هم قرار دهید.

مرحله دهم

اگر اسکوپ بستنی ندارید، با دست چرب شده، قسمت بزرگی از خمیر کوکی را به اندازه گردو بردارید، سپس آن را به شکل دایره درآورید و روی سینی فر قرار دهید. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک ها به مدت 15-20 دقیقه بپزند.

مرحله یازدهم

بعد از این مدت قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک ها کاملا خنک شوند. پس از خنک شدن کوکی ها آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

مرحله دوازدهم

سپس کوکی ها را با چای تازه دم سرو می کنیم. برای نگهداری شیرینی ها آن ها را در ظرف درب دار قرار دهید سپس درب آن را ببندید که در این صورت می توانید شیرینی ها را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا