آشپزی

طرز تهیه کیک اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک اسفناج

کیک اسفناج یکی از کیک های بین المللی خاص و خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه کیک اسفناج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک اسفناج
اسفناج 200 گرم
روغن مایع ¾ فنجان
آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
ارد 2 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 3 عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
قند ¾ فنجان

طرز تهیه کیک اسفناج

مرحله اول

برای تهیه کیک اسفناج خوشمزه ابتدا برگ های اسفناج را جدا کرده و خوب بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس برگ های اسفناج را به همراه روغن مایع و آب لیمو در غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

مرحله دوم

حالا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا پوره شوند. سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن با دور تند حدود 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا رنگ مواد کمی روشن شود.

سطح سوم

پس از کشسانی و سفید شدن بافت مواد، پوره اسفناج را به کاسه اضافه کنید و دوباره با همزن آرام به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس یک کاسه مناسب را انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط آرد را 2 بار الک می کنیم و دوباره داخل الک می ریزیم و این بار در 3 مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک می کنم.

مرحله پنجم

در حین اضافه کردن آرد، خمیر کیک را با همزن از یک طرف هم بزنید تا بافت کاملا یکدست شود و گلوله های آردی باقی نماند. سپس فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم و می گذاریم کاملا گرم شود.

مرحله ششم

حالا یک شکل مستطیلی مناسب انتخاب می کنیم سپس کف آن را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس با استفاده از یک چاقوی پالت یا کاردک آن را در قالب پخش کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس کیک را به مدت 25-30 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود.

مرحله هشتم

بعد از خنک شدن کامل کیک آن را با اره به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و برش بزنید. البته این کار را برای داشتن کیک دو طبقه انجام می دهیم. در صورت تمایل می توانید کل کیک را تزئین کنید.

مرحله نهم

در این مرحله خامه قنادی را داخل قیف بریزید. حالا با وردنه معمولی خامه را روی لایه اول کیک بمالید سپس لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و دوباره خامه را روی کیک بمالید. سرگرمی روز کیک را با محصولات مورد نظر تزیین می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا