آشپزی

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

مافین بدون تخم مرغ یکی از کیک های خوشمزه و لذیذی است که نیازی به فر ندارید، برای تهیه این کیک از تخم مرغ استفاده نمی شود و می توانید آن را خیلی راحت تهیه کنید، مافین بدون تخم مرغ یک صبحانه مقوی است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
شیر یا آب ولرم 1 فنجان
قند 2/3 لیوان
کره 1/3 فنجان
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
ارد 1 لیوان و نیم
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

مرحله 1: با مخلوط اولیه شیر و شکر شروع کنید

ابتدا مقداری شیر را در ظرفی بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر در آن حل شود و بافت یکنواختی به دست آید سپس مقداری کره مایع به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. اگر شیر ندارید می توانید از آب برای تهیه فراستینگ استفاده کنید اما با شیر طعم بهتری دارد.

مرحله 2: وانیل و سرکه را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا عطر وانیل در بین مواد پخش شود سپس مقداری سرکه روی مخلوط بریزید و دوباره هم بزنید تا همه مواد کاملا مخلوط شوند و در آخر باید بافت مخلوط به دست آید. صاف و یکنواخت

مرحله 3: آرد، بکینگ پودر و کاکائو را آماده کنید

سپس آرد سفید شیرینی را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک شود سپس مقداری بیکینگ پودر و پودر کاکائو به آن اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم و مخلوط را الک می کنیم.

مرحله 4: مخلوط آرد را با مواد مایع ترکیب کنید

سپس با همزن دستی در یک جهت و به صورت دایره ای هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.آرد نباید در مخلوط گلوله شود.وقتی خمیر یکدست شد داخل تابه را با کره مایع یا روغن آغشته کنید. .

مرحله 5: تابه را آماده کرده و سس را بریزید

سپس کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته و کاغذ روغنی میزنیم سپس مایه کیک را داخل قالب میریزیم و با لیسک سطح آن را صاف میکنیم سپس در ظرف را با شعله محکم میبندیم سپس شعله را میگذاریم تا گاز پخش شود تا خوب گرم است

مرحله 6: کیک را روی شعله مایه کیک بپزید

بعد از اینکه شعله به مدت 10 دقیقه روی حرارت گاز کاملا گرم شد، حالا ظرف را روی شعله قرار دهید، ابتدا حرارت را کمی زیاد کنید و بعد از تقریباً 5 دقیقه حرارت را کم کنید و بگذارید کیک به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد. یک دقیقه روی حرارت بپزید.

مرحله 7: بررسی کنید که کیک پخته شده باشد

بعد از نیم ساعت درب قالب را بردارید و یک خلال دندان داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید و اگر هیچ کدام از مایه کیک به آن نچسبید یعنی کیک خوب پخته و آماده است سپس کیک را از داخل کیک خارج کنید. ماهی تابه. دوباره گرم کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود

مرحله هشتم: کیک را خنک کنید و گاناش را آماده کنید

وقتی کیک کمی خنک شد و به دمای محیط رسید، آن را به آرامی از قالب خارج کنید، سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود، در همین حین مقداری سکه شکلاتی در ظرفی بریزید تا شکلات گاناش درست شود.

مرحله نهم: شکلات را آب کرده و گاناش را آماده کنید

سپس کاسه شکلات را روی حرارت غیرمستقیم قرار می دهیم تا شکلات ها آب شوند، سپس یک عدد خامه صبحانه را اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا کاملا یکدست و یکدست شود، سپس کاسه را از روی حرارت بردارید.

مرحله 10: روی کیک را با گاناش بپوشانید

سپس اجازه دهید گاناش کمی خنک شود و به دمای محیط برسد سپس گاناش را روی سطح کیک بریزید و بگذارید کمی جذب شود و بخورید سپس مقداری شکلات سفید رنده کنید سپس روی کیک بریزید و روی کیک پخش کنید.

مرحله یازدهم: کیک را با میوه تزئین کنید

سپس مقداری توت فرنگی تازه را تمیز کرده و از وسط نصف کنید و روی کیک را با آنها تزئین کنید.به جای توت فرنگی می توانید از برش های موز به سلیقه خود استفاده کنید.سپس کیک را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله 12: کیک را سرو کنید

بعد از حدود یک ساعت که گاناش روی کیک کاملا جا افتاد و بافت آن سفت و غلیظ شد، کیک را از یخچال خارج کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش دهید سپس چند تکه کیک بدون تخم مرغ را در قالب مناسب بچینید. ظرف در نهایت کیک بدون تخم مرغ را به عنوان یک میان وعده مقوی و جذاب برای پذیرایی و میهمانی های چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا