آشپزی

طرز تهیه کیک بستنی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک بستنی

کیک بستنی یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک بستنی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
یک تخم مرغ 3 عدد
شیر نر ¾ فنجان
روغن مایع ¾ فنجان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
وانیل ⅛ قاشق چایخوری
آرد قنادی ⅕ فنجان
قند ¾ فنجان
موز 1 قطعه
بستنی وانیلی 2 عدد
خامه زده شده کافی

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله اول

برای تهیه یک کیک بستنی خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم سپس تخم مرغ و وانیل و شکر را داخل آن می ریزیم و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط و کرم رنگ شود.

مرحله دوم

حالا شیر را در ظرفی جداگانه بریزید سپس پودر کاکائو را داخل شیر بریزید و خوب هم بزنید تا گلوله های پودر کاکائو کاملا حل شوند. سپس مخلوط شیر و کاکائو را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

سطح سوم

سپس بلافاصله کره مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس در ظرفی جداگانه مخلوط آرد و بکینگ پودر را 2 بار الک کنید.

مرحله چهارم

حالا دوباره مخلوط آرد و بیکینگ پودر را داخل الک بریزید و این بار مواد را داخل کاسه الک کنید. سپس با کاردک به صورت دایره ای خوب هم بزنید تا با یک دست مواد خمیر با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس شکل مورد نظر را انتخاب می کنیم سپس کف شکل را با کمی روغن چرب می کنیم.

مرحله ششم

حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا حباب های داخل کیک از بین برود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه کاملا بپزد.

مرحله هفتم

در این مرحله بستنی را در دمای محیط قرار می دهیم تا آب شود. سپس بعد از 50 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید، اگر چیزی نچسبید یعنی کیک کاملا پخته شده است.

مرحله هشتم

حالا کیک را از فر خارج می کنیم سپس می گذاریم کاملا خنک شود. سپس کیک را روی سطح کار قرار می دهیم سپس قسمت گنبدی شکل کیک را با چاقو جدا کرده و وسط کیک را سوراخ می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله تکه های کیک را برای تزیین کنار می گذاریم. سپس بستنی آب شده را داخل کیک بریزید، سپس موز را داخل کیک قرار دهید، دوباره بستنی را روی موز بریزید تا بستنی روی موز را بپوشاند.

مرحله دهم

حالا دوباره لایه کیک گنبدی را روی حفره قرار دهید سپس به مدت 5 تا 7 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود. در آخر روی کیک را با خامه فرم گرفته پهن کنید سپس روی آن را با خرده کیک تزئین کنید. نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا