آشپزی

طرز تهیه کیک بونتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک بانتی

کیک بانتی یکی از انواع کیک های خوش طعم و لذیذ است که از سه لایه مختلف با طعم های مختلف تشکیل شده است، این کیک خوشمزه که بسیار راحت درست می شود، بافتی سبک و لطیف دارد که برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب و شیک است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک بانتی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک شکلاتی مقدار مواد
یک تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
قند 100 گرم معادل 1.2 فنجان است
آب گرم 50 گرم معادل 1.4 فنجان است
روغن مایع 100 گرم معادل 1.2 فنجان است
شیر نر 100 گرم معادل 1.2 فنجان است
ارد 195 گرم معادل 1.2 فنجان است
پودر کاکائو 10 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است
پودر خمیرمایه 7 گرم معادل 1.2 قاشق چایخوری است
مواد لازم برای تهیه کرم نارگیل مقدار مواد
پودر نارگیل 150 گرم معادل 2 فنجان است
قند 100 گرم معادل 1.2 فنجان است
شیر نر 500 گرم معادل 2 و 1.2 فنجان است
آرد سمولینا 85 گرم معادل 1.2 فنجان است
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
کره 70 گرم معادل 3 قاشق غذاخوری است
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رویه مقدار مواد
شیر نر 400 گرم معادل 2 فنجان است
پودر کرم کارامل 2 بسته
کرم رنگ 180 گرم
پودر کاکائو 15 گرم معادل 3 قاشق غذاخوری است
موز و توت فرنگی برای تزئین کافی
آجیل (پسته، گردو، بادام، فندق) و پودر نارگیل برای تزیین کافی
شکلات چیپسی برای تزیین کافی

طرز تهیه کیک بانتی

مرحله 1: آماده سازی تخم مرغ و شکر

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا گلوله شده و بافت یکنواخت و حجیم شود سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و دوباره با همزن برقی با دور تند هم میزنیم تا نرم شوند. کاملا مخلوط و یکنواخت

مرحله 2: وانیل و آب داغ را اضافه کنید

وقتی قوام مخلوط کرمی، حجیم و کشدار شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، با همزن برقی هم بزنید تا عطر وانیل به مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود، در حین هم زدن، داغ اضافه کنید. آب به مخلوط اضافه کنید.مواد را اضافه کنید.

مرحله 3: کره مایع را اضافه کنید

دقت کنید که آب خیلی داغ نباشد، فقط کمی گرم باشد، کافی است همزن برقی را خاموش کنید، با استفاده از کاردک دور کاسه حرکت کنید، سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید، با همزن برقی کمی هم بزنید. درآمیختن

مرحله 4: شیر را اضافه کنید

سپس مقداری شیر که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم تا مخلوط و همگن شود و وقتی مواد یکدست شد آن را کنار می گذاریم سپس آرد را در ظرف دیگری می ریزیم الک می کنیم تا سبک شود.

مرحله 5: آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید

سپس مقداری بیکینگ پودر و پودر کاکائو را به آرد اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، سپس مخلوط آرد را در چند مرحله به تدریج روی مخلوط مواد الک کنید و به آرامی در یک جهت با همزن دستی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

مرحله 6: مواد را مخلوط کنید

زیاد هم نزنید تا پف آن از بین نرود فقط دقت کنید گلوله های آرد داخل مخلوط کاملا باز شده و بافت مخلوط یکدست باشد سپس در قالب حلقه ای شکل مناسب قرار دهید. اندازه کاغذ روغنی و خمیر کیک را داخل آن بریزید.

مرحله 7: کیک را در فر قرار دهید

قالب را یکی دوبار به آرامی روی سطح ضربه بزنید تا هوای داخل آن گرفته شود سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید کیک به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد. یک دقیقه در فر بپزید.

مرحله 8: تست پخت کیک

با توجه به اینکه دمای فرهای مختلف متفاوت است فراموش نکنید که بعد از 20 دقیقه سرعت پخت کیک را چک کنید و بعد از اینکه کیک خوب پخت و سطح آن طلایی شد قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید. بگذارید کیک خنک شود.

مرحله 9: کیک را خنک کنید

بعد از خنک شدن کیک، کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شود، کاغذ کره را از روی آن جدا کنید، سپس کیک را در قالب حلقه قرار دهید، سطح کیک را با کمی شیر کاملاً بپوشانید. . خیس و خیس.

مرحله 10: آماده سازی لایه نارگیل

حالا برای درست کردن لایه نارگیل داخل تابه مقداری پودر نارگیل بریزید، شکر را به آن اضافه کنید، سپس آرد بلغور را روی مواد بریزید، سپس کمی کره مایع، شیر، کره و وانیل را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله 11: پختن مخلوط نارگیل

سپس تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، مخلوط را مدام هم بزنید تا کره آب شود، همه مواد باید خوب مخلوط و یکدست شده و به غلظت مناسب برسند. دقت کنید حرارت متوسط ​​باشد چون اگر حرارت زیاد باشد بافت مواد به سرعت سفت می شود.

مرحله 12: لایه نارگیل را به کیک اضافه کنید

پس از اینکه مخلوط مواد به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد، سپس مخلوط مواد نارگیل را روی کیک بریزید و با کفگیر سطح آن را فشار داده و صاف کنید، سپس روی کیک را قرار دهید. قالب کیک در یخچال..

مرحله 13: لایه رویی کیک را آماده کنید

در همین حین برای تهیه رویه، کمی شیر در تابه بریزید، سپس پودر کرم کارامل را به آن اضافه کنید، هم بزنید، سپس مقداری پودر کاکائو روی مخلوط مواد بپاشید، هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود. .

مرحله 14: مخلوط لایه بالایی را گرم کنید

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مخلوط مواد داغ شود.مخلوط را مدام هم می زنیم تا طعم همه مواد کاملا مخلوط شود.وقتی مخلوط داغ شد خامه را اضافه کرده هم می زنیم تا مخلوط شوند و یک بافت یکنواخت تشکیل می شود

مرحله 15: لایه کاکائو را اضافه کنید

سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و از صافی می گذرانیم تا کاملا یکدست شود و بلافاصله در حالی که مخلوط داغ است روی کیک می ریزند و اگر مخلوط کاکائو را وقتی روی کیک می ریزید سرد شود به سرعت سفت می شود زیرا کیک سرد است.

مرحله 16: اجازه دهید تا روکش سفت شود

بعد از اینکه مخلوط کاکائو را کاملا روی سطح کیک پخش کردید، قالب را در یخچال قرار دهید تا لایه رویی شکل خود را بگیرد و ساختار آن سفت و متراکم شود.

مرحله هفدهم: کیک را از قالب خارج کرده و تزئین کنید

سپس با یک چاقوی تیز، لبه های کیک را از قالب جدا کرده، قالب حلقه را باز کرده و کیک را از آن خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس روی کیک را با پودر بیسکویت و چند برش توت تزئین کنید. به سلیقه شما حاشیه ها را تزئین کنید.

مرحله 18: تزیینات را نهایی کرده و کیک بونتی را سرو کنید

برای تزیین کیک می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل، گردو خرد شده، خلال بادام، شکلات چیپسی و چند حلقه دایره موز استفاده کنید، سپس کیک را به شکل دلخواه تزیین کنید، سپس کیک بانی را به شکل دلخواه برش دهید. و اندازه با چاقو .یک ضربه. در نهایت چند برش کیک بانتی را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوشمزه برای سرو با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا