آشپزی

طرز تهیه کیک تابستانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک تابستانی

کیک تابستانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که با میوه های رنگارنگ و لذیذ درست می شود و در روزهای گرم تابستان بسیار دلچسب و فوق العاده است.کیک تابستانی یک دسر شیک و مناسب و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی ها است مرحله به مرحله طرز تهیه کیک تابستانی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک
بیسکویت حلقه زنانه 400 گرم
شیر نر 300 گرم
توت فرنگی 10 عدد
مواد لازم برای محلبی
شیر نر 1 لیتر
قند 1 فنجان
ارد 3 قاشق غذاخوری
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
زرده 1 قطعه
وانیل شکر 1 ساشه معادل 5 گرم است
کره 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 150 میلی لیتر
مواد لازم برای تزیین کیک
توت فرنگی 10 عدد
شاتو 20 عدد
توت طلایی (فیسالیس) 10 عدد
زغال اخته 10 عدد
برگ نعنا کافی
دانههای بادام نصف فنجان

طرز تهیه کیک تابستانی

مرحله اول

برای درست کردن مهلب ابتدا شیر را در ظرفی ریخته و سپس شکر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم سپس آرد را کم کم روی مخلوط ریخته و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود و آرد در شیر گلوله نشود سپس نشاسته را اضافه کنید. به مخلوط اضافه کنید.

مرحله دوم

در مرحله بعد مخلوط را هم بزنید تا نشاسته با مواد ترکیب شود، سپس زرده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله و کاملا یکدست شود، سپس کاسه را با مواد روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا خوب بپزند. با یکدیگر.

سطح سوم

وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد و غلیظ شد کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود و با هم ترکیب شوند سپس وانیل را روی مواد ریخته و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و سپس مواد را مخلوط کنید. از گرما

مرحله چهارم

سپس کاسه همزن را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و هر از چند گاهی مخلوط را هم بزنید، وقتی مخلوط مواد کاملا خنک شد خامه را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و مخلوط یکدست و یکدستی به دست آید. بودن

مرحله پنجم

سپس داخل ظرفی مقداری شیر بریزید و بیسکویت های لیدی را داخل آن بریزید و بیرون بیاورید و سپس به صورت عمودی به دور حدود 26 سانتی متر بچینید و سپس کف قالب را با بیسکویت پر کنید و روی آن را کاملا بپوشانید.

مرحله ششم

سپس نیمی از محلبی را روی بیسکویت ها بریزید و سپس توت فرنگی هایی را که شسته اید از وسط نصف کنید و روی محلبی بچینید تا همه قسمت ها با توت فرنگی پوشانده شود، سپس دوباره بیسکویت ها را روی توت فرنگی ها بچینید.

مرحله هفتم

سپس مابقی خمیر را دوباره روی بیسکویت ها بریزید، سپس با دست کمی روی بیسکویت ها را به سمت داخل قالب فشار دهید و سپس روی آن ها را کاملا سلفون بپوشانید تا همه بیسکویت ها به سمت داخل شکل گرفته و به صورت نیم دایره درآیند. .

مرحله هشتم

سپس قالب را از عصر تا صبح یا به مدت 5-4 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند و عطر و طعم همه مواد کاملا مخلوط شود و بیسکویت ها فرم بگیرند با احتیاط خارج کنید.

مرحله نهم

سپس طبق سلیقه و ذائقه خود ابتدا برش های توت فرنگی را روی کیک بچینید و روی آن ها توت سیاه و میوه های طلایی (فیسالیس) و زغال اخته بریزید تا شکل و ظاهر کیک خوش رنگ و جذاب شود سپس روی آن را تزئین کنید. با مقداری برگ نعنا تزئین کنید

مرحله دهم

سپس روی کیک مقداری بادام کوبیده بریزید و پهن کنید سپس روی تمام قسمت های کیک پودر قند بپاشید تا زیباتر شود سپس قالب کمربندی را باز کرده و کیک را به آرامی خارج کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. . در نهایت کیک تابستانی را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و این دسر شیک و خوشمزه را با یک نوشیدنی گوارا سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا