آشپزی

طرز تهیه کیک دارچینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک دارچینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک دارچینی

کیک دارچینی یکی از کیک های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای شام یا میان وعده درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک دارچینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم کیک دارچینی
ارد 2 لیوان
یک تخم مرغ 3 عدد
قند 1 فنجان
پودر دارچین کافی
ماست ½ فنجان
روغن مایع ½ فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک دارچینی

مرحله اول

من آماده می کنم کیک دارچینی خوشمزه در ابتدای کار کاسه مناسبی را انتخاب می کنیم سپس تخم مرغ و شکر را داخل کاسه می ریزیم و با سرعت بالا روی همزن برقی به مدت 15 دقیقه هم می زنیم تا مواد خامه ای و غلیظ شوند.

مرحله دوم

حالا کره مایع را به همراه ماست و دارچین به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره 1 دقیقه هم می زنیم تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند. سپس آرد و بکینگ پودر را در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله مخلوط آرد را 2 بار الک کنید و دوباره داخل الک بریزید و این بار روی مخلوط تخم مرغ الک کنید. سپس با همزن، مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم و می گذاریم کاملا گرم شود. سپس فرم مناسبی را انتخاب می کنیم و با کمی روغن چرب می کنیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار بکوبید تا حباب های آن خارج شود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و به مدت 45 دقیقه در فر می گذاریم.

مرحله ششم

حالا بعد از تمام شدن این زمان برای تست کیک یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم سپس آن را بیرون می آوریم. اگر چیزی به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبید، به این معنی است که کیک کاملاً پخته شده است.

مرحله هفتم

سرگرمی روز کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. سرگرمی روز از این کیک چای دارچینی خوشمزه لذت ببرید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا