آشپزی

طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ

کیک سفیده تخم مرغ یکی از کیک های بین المللی خوشمزه است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد، برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک سفیده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ 6 عدد
قند 1 فنجان
آرد قنادی 1 فنجان
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
کره ذوب شده ½ فنجان
نمک ¼ قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه سفیده تخم مرغ در ابتدای کار سفیده ها را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر و جوهر وانیل در ظرف مناسبی می ریزیم سپس با همزن برقی با سرعت بالا هم می زنیم تا غلیظ شوند. و درخشان

مرحله دوم

توجه داشته باشید که سفیده تخم مرغ تشکیل نمی شود. حالا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم سپس می گذاریم کاملا گرم شود. سپس آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر داخل الک می ریزیم.

سطح سوم

حالا مواد خشک را 3 بار الک می کنیم سپس با سفیده ها به همراه نمک و شکر باقیمانده به کاسه اضافه می کنیم و با همزن با احتیاط هم می زنیم. سپس کره ذوب شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در مرحله بعد قالب مورد نظر را با کمی کره مایع بمالید سپس آرد بپاشید و قالب را زیر و رو کنید تا آرد اضافی از قالب خارج شود. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه روی قالب بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید.

مرحله ششم

اگر مایه کیک به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، سپس قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود. حالا کیک را از قالب خارج کرده و با بستنی سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا