آشپزی

طرز تهیه کیک سمولینا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک سمولینا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک سمولینا

کیک سمولینا یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که به روش های مختلف و با مواد متفاوت و مقرون به صرفه تهیه و آماده می شود و طعم و عطر پرتقال داخل آن فوق العاده و فوق العاده است.کیک سمولینا بسیار راحت تهیه می شود و آماده و سریع برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک سمولینا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک مقدار مواد
آرد سمولینا ریز 160 گرم
آرد ساده 130 گرم
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
نمک کافی
آب پرتقال 100 میلی لیتر
پوست پرتقال را رنده کنید 2 عدد
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
کره نرم شده 226 گرم
قند 250 گرم
یک تخم مرغ بزرگ 3 عدد
مواد لازم برای شربت پرتقال مقدار مواد
آب پرتقال 100 میلی لیتر
قند 100 گرم

طرز تهیه کیک سمولینا

مرحله اول

به طرز تهیه کیک سمولینا خوشمزه ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس در ظرفی بریزید سپس آرد سمولینا را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید سپس کمی نمک و کمی بیکینگ پودر به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس پرتقال ها را تمیز بشویید و خشک کنید و پوست آن را روی رنده ریز رنده کنید و دقت کنید که وقتی پوست پرتقال را رنده می کنید فقط قسمت بالایی و پرتقال را رنده کنید و قسمت سفید پوست را رنده نکنید چون باعث می شود کیک درست شود. تلخ.

سطح سوم

سپس پرتقال ها را از وسط نصف کرده و آب آن ها را گرفته، سپس مقداری از آب پرتقال را در ظرفی ریخته و پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه کرده، کمی وانیل روی مخلوط ریخته و هم می زنیم و ظرف را کنار می گذاریم. .

مرحله چهارم

سپس کره را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و بافت آن ها سبک و حجیم و یکنواخت و پفی شود سپس در صورت نیاز کناره های ظرف را با لیسک تمیز می کنیم تا هیچ کره ای برای او باقی نمانده است.

مرحله پنجم

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم‌مرغ با همزن هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها گلوله و مخلوط و یکدست شوند و بعد از هم زدن هر تخم‌مرغ اطراف کاسه را تمیز کنید. .

مرحله ششم

در مرحله بعد سرعت همزن را کم کنید یا با همزن دستی یا کفگیر مخلوط کنید و مخلوط آرد را به طور متناوب در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با کفگیر یا همزن مخلوط کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله هفتم

پس ابتدا یک سوم مقدار آرد را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید، سپس یک سوم مقدار آب میوه را اضافه کنید، دوباره یک سوم مقدار آرد را بریزید و سپس آب باقیمانده و سرگرمی روز باید آرد را به اندازه ای بریزید. هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله هشتم

خمیر را زیاد هم نزنید چون ممکن است پف کیک از بین برود، سپس قالب 18 سانتیمتری را چرب کرده و کاغذ فر را روی قالب بپوشانید و خمیر را داخل قالب بریزید و کمی به سطح آن ضربه بزنید تا هوای داخل آن خارج شود.

مرحله نهم

سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد یا 250 درجه فارنهایت قرار دهید، اگر از فر برقی برای پخت کیک استفاده می کنید، دمای فر برقی را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرحله دهم

سپس کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود، 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا ممکن است پف کیک از بین برود، سپس با خلال دندان یا چوبی درجه پخت را بررسی کنید. سیخ.و آمادگی کیک را تست کنید.

مرحله یازدهم

برای این کار یک سیخ چوبی داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید و اگر هیچ کدام از مخلوط کیک به آن نچسبید یعنی کیک خوب پخته و آماده است سپس قالب را از فر خارج کرده و در اتاق قرار دهید. درجه حرارت و اجازه دهید کیک خنک شود

مرحله دوازدهم

بعد از 5 دقیقه کیک را با احتیاط دور تابه را با چاقوی تیز بردارید و قالب را برعکس کنید و کیک را کاملا از قالب خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شود، در این فاصله شربت پرتقال را آماده کرده و درست کنید.

مرحله سیزدهم

برای تهیه شربت پرتقال در ظرفی مقداری آب پرتقال بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شده و کاملا مخلوط شود و غلظت آن زیاد شود.

مرحله چهاردهم

وقتی شربت غلیظ شد و تقریباً به نصف رسید و به غلظت مناسب رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و بعد از خنک شدن کامل کیک، شربت را روی کیک بریزید تا کاملا خنک شود. قطعات با شربت ریخته می شود

مرحله پانزدهم

برای اینکه شربت پرتقال کاملا جذب کیک شود می توانید قبل از ریختن شربت روی کیک با چنگال سوراخ هایی روی کیک ایجاد کنید و سپس شربت را روی آن بریزید و اجازه دهید کاملا کیک را جذب کند و کیک را شیرین کند.

مرحله شانزدهم

سپس با توجه به ذائقه خود می توانید روی کیک را با مقداری پودر پسته یا گردو خرد شده و مقداری پوست پرتقال رنده شده تزیین کنید سپس به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس تکه های کیک سمولینا را در ظرف مناسبی بریزید. در آخر کیک سمولینا را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک صبحانه سالم و مقوی برای پذیرایی و مهمانی با چای یا قهوه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا