آشپزی

طرز تهیه کیک شاتوت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک شاتوت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک شات

کیک شاتو یکی از انواع کیک های خوش طعم و لذیذ است که با محصولات موجود بسیار آسان و سریع تهیه می شود، قوام این کیک بسیار سبک و لطیف است و بسیار شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی است و طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک شات برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک شاتوت
یک تخم مرغ 4 عدد
ارد 2 فنجان
قند 1 فنجان سر پر
ماست انتزاعی یا یونانی 1 فنجان
روغن مایع 2/3 فنجان
شاتو 1 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اسانس وانیل کافی

طرز تهیه کیک شات

مرحله اول

برای تهیه کیک شاتو ابتدا قالب خالی 25 سانتی متری را کره زده و داخل آن آرد پاشی کرده و در فریزر قرار دهید یا قالب را با کره چرب کنید و داخل قالب کاغذ روغنی بگذارید و کنار بگذارید سپس شاتو واش را تمیز گذاشته و کنار بگذارید تا خشک شود.

مرحله دوم

سپس ساقه های لوتئین را جدا کنید، اگر لوتئین درشت بود با احتیاط با چاقو از وسط نصف کنید، اگر کوچک بود نیازی نیست لوتئین را نصف کنید، سپس لوتئین را روی دستمال نخی قرار دهید تا آب آن گرفته شود. آب اضافی

سطح سوم

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا گلوله شوند و حجم آنها زیاد شود، سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 5 الی 7 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. شکل گرفت. سبک و کرمی

مرحله چهارم

سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی تخم مرغ از بین برود سپس مقداری اسانس به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مقداری ماست که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید.

مرحله پنجم

سپس با همزن آرام ماست را با مواد مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس کره مایع را به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود و بعد از اینکه مایه کیک کاملا یکدست و یکدست شد یک سوم آن را در قالب اضافه می کنیم.

مرحله ششم

سپس مایه کیک را روی مایه کیک قرار دهید به طوری که سطح آن را کاملا بپوشاند، سپس یک سوم دیگر از مایه کیک را روی مایه کیک بریزید و دوباره یک لایه دیگر از خمیر کیک قرار دهید و به آرامی بقیه مایه کیک را بریزید. روی مایه کیک و سپس سطح آن را با کاردک صاف کنید.

مرحله هفتم

سپس طبق سلیقه و سلیقه خود میتوانید روی لایه آخر مقداری پاشش و یک لایه تزئینی بچینید سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک خوب شود. پختن

مرحله هشتم

کیک را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد، 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا پف کیک از بین می رود، سپس یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و اگر اشکالی داشت آن را بیرون بیاورید. مواد نچسبید کیک آماده است.

مرحله نهم

سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود سپس با یک چاقوی تیز لبه های کیک را جدا کرده و به آرامی از قالب خارج می کنیم سپس می توانید مقدار شکلات ذوب شده روی کیک را اضافه کنید تا مورد پسند شما

مرحله دهم

سپس روی کیک را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، فندق خرد شده، خلال بادام، شکلات چیپسی و مقداری لوتنکی تازه تزئین کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا