آشپزی

طرز تهیه کیک قهوه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک قهوه

کیک قهوه یکی از کیک های خوشمزه و معطری است که در سرتاسر خاورمیانه طرفداران زیادی دارد برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک قهوه برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک قهوه
یک تخم مرغ 5 تکه
قند 200 گرم
روغن مایع 150 گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری
شیر نر 10 گرم
آرد شیرینی پزی Nol 250 گرم
پودر قهوه 2 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه ½ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خامه کیک
پنیر خامه ای 100 گرم
شیر نر ½ فنجان
کرم رنگ 200 گرم
شکر پودر شده 2 قاشق غذاخوری
پودر قهوه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک قهوه

مرحله اول

من آماده می کنم کیک قهوه خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای ۱۵۰ درجه روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد را داخل کاسه با همزن برقی پر سرعت هم میزنیم تا مخلوط تخم مرغ غلیظ و کشدار شود. سپس کره مایع و شیر را به ترتیب به کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شوند.

سطح سوم

حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر قهوه در صافی ریخته و 3 بار الک می کنیم و در 3 مرحله به ظرف اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دایره ای و از یک طرف مخلوط می کنیم تا بافت کیک به دست آید. یکنواخت است

مرحله چهارم

در مرحله بعد قالب مورد نظر را با کمی کره مایع یا کره سرد چرب کرده و آرد پاشی کنید سپس قالب را زیر و رو نگه دارید تا آرد اضافی از قالب خارج شود. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا حباب ها و هوای اضافی بین خمیر گرفته شود سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت 40 دقیقه خوب بپزد.

مرحله ششم

توجه: در 30 دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید، در غیر این صورت پف کیک به خواب می رود. بعد از این مدت یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به وسط کیک بچسبانید تا از پخت کیک مطمئن شوید.

مرحله هفتم

اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، سپس قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کیک کاملا خنک شود. حالا میخوایم مایه کیک رو درست کنیم.

مرحله هشتم

برای این کار پنیر خامه ای، شیر، خامه صبحانه، پودر قند و پودر قهوه را داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. وقتی کیک خنک شد آن را از قالب خارج کنید.

مرحله نهم

سپس خامه را روی کیک بمالید و در صورت تمایل با پودر قهوه تزئین کنید. در نهایت کیک را به اندازه دلخواه برش داده و در ظرف مورد نظر قرار دهید سپس با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا