آشپزی

طرز تهیه کیک قیسی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک زردآلو

کیک قیسی یکی از کیک های بین المللی خوشمزه است که معمولا به عنوان صبحانه یا شام همراه با چای سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک زردآلو برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک زردآلو
کره 100 گرم
قند 1 فنجان
یک تخم مرغ 3 عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شیر نر ½ فنجان
نشاسته ذرت ½ فنجان
ارد 1.5 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
دانههای بادام ¼ فنجان
زردآلو ½ فنجان

طرز تهیه کیک زردآلو

مرحله اول

من آماده می کنم یه کیک خوشمزه در ابتدای کار تمام مواد خنک شده را از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم تا کره با دمای محیط هماهنگ شده و کاملاً نرم شود. حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود سپس کره نرم شده و شکر را در ظرف مناسبی بریزید. حالا مخلوط کره را با همزن برقی به مدت 3 الی 4 دقیقه با دور تند هم بزنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

حالا بعد از اینکه هر تخم مرغ را به کاسه اضافه کردید، مخلوط را با همزن برقی به مدت 1 دقیقه با دور تند هم بزنید تا تخم مرغ یکدست شود. سپس وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا شیر را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس نشاسته ذرت و بکینگ پودر و آرد را 3 بار الک کرده و چند بار به کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا بافت خمیر یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا داخل قالب میان تهی را با روغن جدا کننده یا روغن سرد چرب می کنیم سپس قیسی را ریز خرد می کنیم و با شله بادام مخلوط می کنیم. سپس مقداری از مخلوط قیسی را داخل مایه کیک بریزید و مخلوط کنید.

مرحله ششم

در این مرحله مایه کیک را به آرامی داخل قالب می ریزیم سپس با سیخ چوبی خمیر کیک را هم می زنیم تا حباب ها و هوای اضافی بین مایه کیک گرفته شود. حالا بقیه مخلوط قیمه و شله بادام را روی پایه کیک بریزید.

مرحله هفتم

سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر مخلوط به آن نچسبید، کیک آماده است.

مرحله هشتم

حالا قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود. وقتی کیک خنک شد آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید سپس روی آن را با شکلات سفید و خلال پسته و گل رز تزئین کنید.

مرحله نهم

توجه داشته باشید که این نوع کیک با کره درست می شود، نمی توان آن را با روغن یا مارگارین جایگزین کرد. در آخر کیک را به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم سپس برش های کیک را در ظرف مورد نظر می چینیم و با چای سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا