آشپزی

طرز تهیه کیک موز و گردو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک گردویی موز

کیک گردویی موز یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه کیک گردویی موز برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک با موز و گردو
یک تخم مرغ 2 عدد
موز 1 قطعه بزرگ
آرد قنادی 1 و ⅓ فنجان
روغن مایع ⅓ فنجان
شیر نر ½ فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
قند ⅓ فنجان
گردو آسیاب شده 50 گرم
آب لیمو ترش ½ لیمو ترش

طرز تهیه کیک گردویی موز

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه با موز و گردو در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. حالا شکر را در ظرف مناسبی بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم

حالا بدون هم زدن شکر و فقط با تکان دادن تابه به آب شدن شکر و کاراملی شدن آن کمک می کنیم. وقتی شکر کاملا آب شد کره را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید کره کاملا ذوب شود و هم بزنید.

سطح سوم

در این مرحله موز را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم و به تابه اضافه می کنیم و سپس هم می زنیم. سپس آبلیموی تازه و گردوی خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن مخلوط کنید تا تخم مرغ کرم رنگ شود. سپس روغن را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط تخم مرغ یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله شیر را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم سپس کف قالب مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و با کاغذ روغنی می پوشانیم. حالا آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید.

مرحله ششم

سپس مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و یک طرف آن را با همزن مخلوط کنید تا بافت کیک یکدست شود. وقتی مخلوط کارامل موز خنک شد آن را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم

حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوای اضافی بین مایه کیک گرفته شود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 40 دقیقه بپزد.

مرحله هشتم

بعد از این مدت برای اطمینان از پخته شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر خمیر کیک نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. حالا فرم را از فر در می آوریم.

مرحله نهم

سپس اجازه دهید کیک کاملا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر کمی پودر قند برای تزیین کیک الک کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا